Ahojte chcela by som sa s vami podeliť o môj problém.Viem že malé prsia sú problémom u veľa žien.Neskutočne ma to trápi mam skoro 15 a prsia pre trpaslíkov :(
Už dva roky pozorujem ako sa všetkým dievčatám v mojom okolí zväčšili prsia ale u mňa nič pritom v mojej rodine s tým problemy nikto nemá ,takže geny to nebudú.Chcela by som sa vás požiadať o nejekú radu možno nejake jedlo alebo tabletky...Vopred ďakujem.
Malé prsia
nerastu len do 20, ale aj po 20, zalezi od hormonov, od priberania...atd.. je tam toho,.. genetika...
bud rada ze nebudeš mať ovisnute vešiaky spadnute na kolenach..
rieš podstatnejšie veci, dolezitejsie pre zivot...
Neporadím ti moja zlata
Už dlho si masirujem prsia špecialnou masazou ale nepomaha to proste to tak mame dane ale počula som že do 20 ti ešte rastu tak skus trochu počkat chapem trapi ta to lebo su dnes vyberavi chalani radim ti počkat alebo sa skus poradiť s gynekologickou
Neporadím ti moja zlata
Už dlho si masirujem prsia špecialnou masazou ale nepomaha to proste to tak mame dane ale počula som že do 20 ti ešte rastu tak skus trochu počkat chapem trapi ta to lebo su dnes vyberavi chalani radim ti počkat alebo sa skus poradiť s gynekologickou