Srdiecko, problémy, starosti

Príspevok v téme: Srdiecko, problémy, starosti
Julia Amarakova

Ahoje poradaci, mam problem, ktory nastal 2 roky dozadu po psychickom vycerpani srdce si zrazu viav vsimam, bije inak, tep je pri malej namahe 120 v pokoji je to ok, no pocitujem busenie, tazsie sa mi obcas dycha, schvati ma strach a takto je to kazdy den. Na vysetreniach vsetko ok, jedine sinusova tachykardia zistena ze vraj so stresu. Neverim nicomu takemu, raz ked som mavala teo ok a zrazu aj u doktora je 120 a to som este nezacala bezat na pase tak asi tam nieco bude. Vysledky boli ok s v norme. Ale neviem, chyta ma zlost z tolkeho sustredenia na srdce. Pomoze niekto???

WHISPER

ked ti povedal ze to je zo stresu tak to bude z toho... ja si nevime predstaviť ako si meriaš tep... :-D to akoze pri beznej cinnosti, alebo v práci ked niečo robíš povieš nadriadenemu v práci "moment! nemožem v tejto chvili pracovat idem si merať tep.." ? WTF?

príliš sa stresuješ,.. tak to mas psychosomaticke, davaj si pozor aby sa z teba nestal hypochonder,..

prestan sa sledovat, oddychuj, pasivne, akivne, chod sa prejst do prírody, do wellness, na masaz... hlavne sa nesleduj...

netreba

Možno máš neurovegetatívnu dystóniu, toto však ťažko zmeníš, môže ti pomôcť relaxácia, psychológ, v krajnom prípade anxiolytiká, nízke dávky betablokátorov.