Ktorá lekárska fakulta na Slovensku?

Jojkolllll

Pokial robis prieskum tak inde musíš isť,a vyjadriť sa poriadne, nie vyťahovať informacie.
Drzosť svetom vladne a neucta.

Aha Aha

Pan zakladatel temy to myslel tak že sa išiel len informovať na Troch fakultach zo 4, ešte neštudoval len rozmýšla.Sorry.Aj na východe je jedna.

hujerovic

No ale nepochopim ako si stihol 3 skoly po 5rokov?Čo maš 40.Je to možné?
Ja by som ti nikde nedoporučil, už sa uvedom, už maš v sebe plno, len to teraz dostať von.
Vyzera to ako vymyslená tema nehnevaj sa.Už to začni riešiť. Ja by som toho nebol schopný 3 naraz. Nič iné nerobíš len školy?pannenka skakava

GErgel

Ved čo ti máme povedať, ked stale prebiehaš na inú a teraz na 4 tu. dufam že za svoje. Ak za štatne tak naozaj niekomu berieš.
Všetky lekárske fakulty su v podstate jedno, zaleži kde chceš žiť, či prežiješ a kolko sa hlasi. V hlavných mestach je nátresk. Vyhodu maju tí čo sa s tým stretli alebo sú z takej rodiny, maju to vžite, na druhej strane nový pohlad nezainteresovaného v tom nova krv, je tiež dobre.
Už maš ale davno byť v pracovnom procese. Tatko ťa dotuje? Ty si nevyprofilovaný, nezrelý-kolko máš rokov?
Do 26r ťa platí štat ak chceš.Ale na súkromnej možeš isť hocikedy a hocikde.
Ake boli predchadzajuce školy aspoň príbuzne.A ovládaš niečo? lebo príjimačky su z gymnazialnej latky, ty by si malbyť už rozumovo ďalej ked už maš 30r.-z tých škol.Možeš externe
Su v Blave Lekarska fakulta ale su aj socialna praca ošetrovatelstvo...Trnava,
Martin.Šak si popozeraj ktoré..

erikman

Študoval som na troch, ale nie naraz, pochopiteľne. Najprv ma zaujímajú názory iných na slovenské LF fakulty, nie hodnotenia mojej osoby a špekulácie o mne.

Gargot

Fiha 4, 4 nasobná robota-príjimačky, na všetky ta prijali?Tí čo su podčiarov musia čakať na tvoje rozhodnutie.
Čo ty vymyslíš.Takéhoto nemaju radi.

Money

Urcite nie upjs, mt je vacsia pohoda pokial ide o studium a pristup a vravi sa, ze to skonci kazdy kto sa tam dostane ak sa aspon trocha uci, szu je fajn pokial ide o prax v nemocnici aspon to chvalia co sa teorie tyka nic moc, ba-tam aj vyhadzuju no nie ako v ke, ale studentov je vela a nevenuju sa im velmi. Celkovo je lekarska fakulta asi vsade des a hroza, kedzs bez ucenia to nejde a toho je dost. Ale zaujima ma aj tvoj nazor a tiez preco si bol na az na 3, jedna ti bola malo? Ci si to nezvladal a bol jeden z tych co sa nechavaju prekladat, lebo nerobia skusky? Cakam uprimnu odpoved

BeBa2221

Ahoj,
ja z vlastnych skusenosti pisat nemozem, nakolko sa este len pripravujem na medicinu. Chcem skusit LF UK BA a JLF MT .... Radsej by som bola v MT, pretoze ma lepsie hodnotenia a celkovo, studenti si chvalia... kdezto LF UK-studenti ma casto odhovaraju... nech idem radseh inde, ak mozem. Avsak, realnejsie to vidim s LF UK BA...
Mohla by som ta poprosit o skusenosti s tymito skolami alebo nazor, co si chcel pisat?
A SZU?