Preco sa s mazelkou nevieme bavit o sexe ?

Príspevok v téme: Preco sa s mazelkou nevieme bavit o sexe ?
Marian_Lint

Uz dlhsie ma trapi jedna vec. So zenou sme spolu viac ako 10 rokov a po tolkych rokoch som mal potrebu v nasom sexe zmenit stereotyp a davnejsie som s nou zacal rozhovor o tom co sa jej paci, co ju vzrusuje a pod. Nedostal som z nej bohuzial vobec nic. Tak som zacal teda ja s tym, ze som jej povedal par veci ktore sa mi pacia a dufal som, ze aspon nieco z tych svojich tuzob povie ale nic. Ak sme nieco skusali robit inak, tak vzdy to bolo teda z mojej iniciativy. Niekedy to dopadlo dobre, niekedy nie. Za cely ten cas co sme spolu som z nej ani raz nedostal vetu typu ze toto by chcela vyskusat, alebo toto sa jej paci alebo vzrusuje. Par krat som sa jej to roznym sposobom este pytal, ale vzdy ako keby zamrzne a neda zo seba nic, a povie ze mozno inokedy ale inokedy este nikdy nenastalo. Ja si ale myslim, ze dvaja partneri by si take veci mohli povedat a stavat na nich ... . Momentalne som na tom tak, ze sa mi uz ani sexovat velmi nechce, lebo uz nemam naladu. Ja ked s niecim novym nepridem, tak je to stary znamy obohraty sex s 2-3troma polohami v rovnakom poradi a dovi. Co je sranda, tak s chutou na sex u nej az taky problem nie je. Fakt ma to takto uz nebavi a rozmyslam, ci by nebolo vhodne ist k nejakemu sexuologovi ale to by som asi musel znova navrhovat ja. Skuste poradit

Marian_Lint

Laurora presne koli tomu co si pisala v poslednej vete. Proste mi to pride az nenormalne, ze o tomto nie je schopna, ochotna hovorit so mnou. Proste si myslim, ze je to aj o nejakej urovni intimity, ktora ludi spaja a proste z nej nevyjde že nič. Aspoň keby si povedala, že dobre nič takého ma nenapada, nie som kretívna, tak si prečítam niečo na nete a s niečím prídem neskôr, toto sa nestalo ešte ani raz. A prečo ma nebaví to, že iba ja mám chodiť s niečím novým ? To fakt ? Nebaví ma to. Naviac niekoľko krát sa stalo, že môj nápad nebol dobre prijatý a ako OK nevadí ale proste toto sa bez komunikácie proste nedá normálne riešiť. Ja tomu nerozumiem o čo ide veď stačí otvoriť ústa a povedať a ver mi, mňa prekvapiť nemôže. Wellnesy, výlety, zmena miesta aj sex vonku to všetko máme v istej miere ale to sa nedá robiť každý mesiac a naviac prečo svojmu životnému partnerovi nezveriť aspoň niečo ? Radšej si ísť ten stereotyp celý život ? Ako sa k tomu dopracovať ? Nejaký nápad ?

Laurora

A preco ti az tak vadi, ked vymyslas nove veci ty? Ved vymysli ty a ked sa jej to paci tak super...no su zeny, ktore to bavi stale rovnako a stereotyp im vyhovuje. No fakt asi nema to zaujem menit, kedze chut na sex ma. Pripadne zmente prostredie chodte na vikend do nejekeho wellness hotela, dajte si sex vo virivke so sampanskym a tak...alebo si kupte nejaku hracku v sexshope. Po 10 rokoch je uz dost narocne vymyslat stale nieco nove. Len mozno ti vadi, ze sa spolu nerozpravate na tuto temu vobec? lebo niekedy je celkom vzrusujuce uz len pocut co sa jej paci a co ma rada a je to uz taka predohra :) ale tak zeny, ktore proste o tom hovorit nepotrebuju, bola taka vzdy?