Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamaráti? Alebo niečo viac?!

Príspevok v téme: Kamaráti? Alebo niečo viac?!
Sisiiik63773

Mám kamaráta ku ktorému cítim viac ako by som mala. Proste sa objimame, keď ideme po meste tak sa držíme za ruky, hocikedy mi dá pusu. Dokonca sa nebojí bozkávať sa so mnou pred kamarátmi. Hovorí že ma ľúbi, a že si ma nikomu nedá. Ale povedal že spolu nechodíme, sme zatiaľ kamaráti s výhodami. Btw mám 15 a on 16. A rozmýšľame už aj nad sexom, on je už skúsený, ja som ešte stále panna a bojím sa že to bude bolieť. Inak s ním by som do toho isla. Nepoznáme sa dlho, zoznámili sme sa hneď druhý deň začiatku školského roka. Von sme boli asi tak 5 krát. A poznáme sa tak týždeň aj pár dní. Myslíte že po niakom čase bude chcieť vzťah? Poraďte mi prosím.

WHISPER

a tebe to moja neni trápne sa s nejakym promenadovat za ručičky po meste a oblizovat sa pred kamaratmi...?
podotykam s "kamaratom"

kamaratovi povedz nech si ide kundu hladat inde, ty sa radsej venuj skole, aby si neostala nabuchana na krku rodicom, ty bez vzdelania..

pomocnica

Súhlasím s lollkou, k tomu dodám, že si vážne mladá a ver mi, aj keď by si chcela teraz sex, chceš mať zážitky, chápem adrenalín. Teraz ti garantujem, že aj keď ty sa zaľúbiš, on nie. Je to už v mladom veku kur*vnik, nestrácaj s ním čas...Keď sa s ním teraz vyspíš bude to tak presne ako sa tu písalo..Pude o dum dál. Ver mi. Nechaj si to na toho pravého, ktorý si to, že sa dáš práve jemu, bude vážiť a bude z toho unesený, pôjde na teba jemne, lásku tam budeš cítiť v každom pohybe, každom dotyku. Keď ťa tento prejde, tak budeš ľutovať, keď stretneš možno 17 ročného panica ktorý ťa bude ľúbiť, že si sa nedala práve jemu, lebo on by si to vážil, ale ty si to svoje najcennejšie už dala tomu, kto si to nezaslúžil. Inak poradím ti takto. Povedz mu, že nie si na sex pripravená a s ním ho nechceš, že určite nie v 15. Že bozkávanie a objímanie môže zostať, ale sex nechceš. Keď sa na teba vysere, neakceptuje to, prípadne ťa nedajbože bude k tomu nútiť, tak utekaj kade ľahšie a nekontaktuj sa s ním. Ak to pochopí a povie, že dobre, nechcem ťa nútiť, môžme byť viac ako kamaráti menej ako pár, bez sexu, tak potom mu nejde IBA o sex...Ale neverím, že by sa stala druhá možnosť(podľa tvojho príspevku), po týždni a pár dňoch uvažujete o sexe?!!!!?!!!!!!! Proste NIE, dobre ti radím nechaj ho, nájdi si lepšieho, nenechaj sa oblbnúť, lebo BUDEŠ ľutovať.
Veľa šťastia, drž sa a váž si samej seba. ;-)

Lollka

To myslis vazne ze chces stratit panenstvo s niekym kto k tebe nic neciti a chce ta len na sex? Koho navyse sotva poznas? Vies co je to kamaratsvo s vyhodami? Ziadna laska, ziadne city len obcasne stretavanie sa za ucelom sexu. Je tazke uverit ze uz aj 16-rocni fagani toto praktizuju s 15-rocnymi. Ak by ta mal aspon trocha rad tak by na teba netlacil a hlavne by ti nevnutil kamaratstvo s vyhodami. Pretiahne ta ale dlho ho to s tebou bavit nebude lebo si neskusena a v posteli celkom urcite excelovat nebudes tak pojde zase o dum dal. Mozno si ta necha na obcasny sex ked sa mu nezadari nic lepsie. Toto chces? Maj trocha hrdost. Kamaratstvo s vyhodami je dost ponizujuce pre zeny a len maloktora sa na to da. Ty si velmi mlada, skutocne sa nemusis ponahlat do prveho sexu a hlavne nie s niekym koho si pred par dnami spoznala a kto ta chce od zaciatku len na sex. Pockaj si na chlapca ktory ta bude mat rad a nebude mu vadit s tebou mat vztah a pockat si kludne aj dlhsie.

mlada slecna

No ten (16) musi byt uuuzasne skuseni.
Odloz sex radsej na neskor a mozno to nebude zas az tak boliet s tym pravym.
Som mudra ako kniha, ze?

Pre15 rocnusisik

Mila sisik, nebudem ti otierat med okolo huby ako vecsina na tomto fore a davat nvm ake rady, poviem tI to tak ako to je. Si nedospele pubertalne decko co este pred par dnami vyslo z 9tackej lavice a dostalo do paprce obciansky. Byt s niekym priatel s vyhodami znamena ,,nechodime spolu ale trtkavame,,. Vy sa drzite za paprcky a obcas pride objatie. No teda to je roztomile az mi vysla slzicka. O vztahoch nevies absolutne nic ale hlavne ze uz si chces roztahovat nohy a odliepat blanu. Poviem ti jedno mas 15 cely zivot pred sebou. Henten krpaty chuj ma 15, dosiel na strednu a. Skusa ktora sa chyti. Prezradim ti tajomstvo siska ,,chce si omocit kokotik. Takze moja zlata teraz sa chod spytat maminky ci je tvoja blanka hodna pretrhnutia a, daj nam tu vsetkym vediet lebo nas to strasne zaujma. Ale ak mas aspon stipku rozumu tak sa decko ukludni a, chovaj sa normalne!!!