Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bacil v tele

Príspevok v téme: Bacil v tele
Weve

Dobrý deň,
Začala by som asi tak že už mesiac bývam chora. Začne to tak že mám nevoľnosť v celom tele, raz má rozohrieva potom sa zas trasiem od zimy. Je mi na vracanie ... mám nechuť do jedla. Točenia hlavy. Takto to vzdycky začne a pokračuje to tak že mám zápal hrdla, dutín, zápal močových ciest a pod.
Opakuje sa mi to už na 3 krát v priebehu mesiaca až som teraz dostala infekciu.
Antibiotiká mi vôbec nezaberajú, a v z mocu mi zistili nejakého bacila ale nikto to doteraz nezačal riešiť. Z toho nášho zdravotníctva je mi až doplacu .
Takze by som odcenila každú radu alebo kto s tým mal nejakú skúsenosť alebo pripadne riešenie na aké vyšetrenia mám ísť aby mi pomohli. :)

katarinas2208

Ja som tiež mavala strasne anginy a teploty vysoke a horsie samozrejme, ale mna zachranila firma LR Health&Beauty Slovakia, ktora ma vo svojom sortimente doslova zazraky prirody, vsetko s prirodných latok :) su tu produkty na znicenie roznych infekcných ci nadorovych ochoreni, alergii, ekzemov atd :) každý si tu najde pre svoje zdravie či dokonca aj krásu :) ozaj to nieje podvod , ucinkuje to , vela mojich znamich to odskusalo a su velmi spokojní :) možno sa budete pytat je to drahe? ale co je drahsie ako nase zdravie? NAse produkty praveže niesu ani moc drahe a su kvalitne a prirodne :) V pripade zaujmu ma kludne kontaktujte budem velmi rada ak vam možem pomoct pri roznych ci už lahsich ci vaznejsich ochoreni, ja som sa rozhodla ludom pomahat, lebo ma to bavi ;) 0940 794 581
V pripade ak ste z okolia zv ci bb možme sa stretnut a ukazem a
vysvetlim vsetko potrebne dakujem za pozornost :)

kika33

ahoj. tiez sa na mna lepili kadejake choroby a vzdy aspon 4-5x do roka som bola chora. cpala som do seba vsetky mozne vitaminy, sirupy na posilnenie imunity a nic nazaberalo. uy som bola naozaj zufala. potom mi mama kupila wobenzym tak som skusila. a zatial sa mi choroby vyhybaju hoci som vzdy v tomto obdobi bola chora.

Rene1337

Pri opakovanych anginach,zapalene prinosove dutiny,chripkach je znak iba toho ze mas oslabenu imunitu. A po uziti atb ti sice vela krat pomozu ale zaroven si aj nieco zoberu. A vela krat je to zacarovany kruch chvilku dobre a zasa neskor chorlavy stav. Antibiotika si tahaju z tela velke mnozstvo Vitaminu C nasad ho vo vacsom mnozstve 1000mg vklude kazdy den. Zozen si dobre probiotika na obnovu crevnej mikroflory, a nasad dobru enzymoterapiu. Najlepsie sa osvedcuje reklamny wobenzym po chorobnych stavoch po urazoch nehodach operaciach. Nezlakni sa je trosku drahsi ale osvedcilo sa to u vela ludi naozaj ucinne.
Lekari ti budu davat na striedacku antibiotika v zneni vsak mozno tieto zaberu... ktore nebudu uz ucinne. Clovek si uvedomi co zdravie znamena az ked je chory a nebodaj casto chory s tym ide vsetko dolu fyzicka aj psychicka zataz na organizmus. Samozrejme pit vela tekutin. Snazit sa jest menej masa viacej zeleniny ovocia a surovej stravy. Ver mi viem o com hovorim
Budes v pohode uvidis. Mam skusenosti od znamnych ze im to velmi pomohlo a aj osobne skusenosti. Pekny den.

timea336

ked píšeš že ti našli v moči nejakeho ,,bacila", tak by ti mal lekár logicky predpísať nejaké ATB na ktoré je konkrétny kmeň rezistentný nie? nechápem, ako sa toto dá neriešiť podľa mňa to je úplne jednoduché...

nnnuuu

S tými antibiotikami to je "trochu" začarovaný kruh. Čím častejšie ich berieš, tým je ich účinok slabší. Asi ich berieš často, že? Teraz ich už brať musíš. Ono to je viac faktorov, ktoré spolupôsobia, ak sa vygeneruje také niečo. Imunitu treba postupne posilňovať, to sa nedá zo dňa na deň. Aj príliš sterilné prostredie nie je dobré. To už si nájdeš na nete.

Weve

Ver mi že som to skúšala už "vypalit" ako sa hovori. Ale len sa mi prihoršilo... vzali mi už aj krv takze čakám na výsledky. A snáď sa to bude ďalej riešiť.
Probiotiká som už začal brat ale pochybujem že mi to nejak pomôže keď mi je zo dňa na deň horšie

nnnuuu

Ja ti dám tajný recept proti tým všetkým kadejakým bacilom, každý deň si daj pohár, dva dobrého vínka alebo piva a ver mi, že ťa choroby budú obchádzať, ale netreba to preháňať, lebo potom ťa už bude obchádzať všetko. Ver mi, že také niečo ako chrípka alebo angína alebo zápaly poznám už len z počutia a teraz si nevymýšľam.

hehe1

posilnit imunitu, vitaminy, cecko, probiotika, kedze imunita sa tvori v traviacom trakte, pripadne imunologovi, ten moze dat nejake boostery