ako to ukoncit?

Príspevok v téme: ako to ukoncit?
pizbuin

ahojte. chcela by som sa opýtať, ako sa mám zbaviť svojho ex priatela. niesom s ním preto, lebo klamal a podvádzal a nejavil o mna zaujem ako o partnerku. bral ma za samozrejmosť. a zrazu keď som si uvedomila že s ním niesom šťastná a že aj napriek tomu že ho ľúbim s ním nechcem byť lebo ma trápi, tak sa rozhodne že mi nedá pokoj ...vyvoláva, vypisuje, píše môjmu bratovi, stojí dve hodiny pred domom a podobne. po z mojej strany rozumnom rozhovore že už s ním nemôžem byť lebo niesom šťastná a podobne on nie a nie prestať... som z toho znechutená a je mi z toho hrozne. neviem ako dlho budem terorizovana jeho ustavičným nátlakom ...ale chcem aby jasne pochopil že je koniec.ďakujem za rady. R.

mlada slecna

Ak si mu jasne vysvetlila, ze o neho z akehokolvek dovodu ako o partnera nestojis,
tak nech aj vystoji dieru pred barakom. A on zase nevystoji, neboj, ked s nim nebudes
vobec komunikovat, ziadne pisacky, rozhovory, usmevy ... nic nicovate.

Lollka

Hlavne sa s nim uz nerozpravaj a ignoruj ho. Cim viac mu budes nieco vysvetlovat tym viac to bude robit lebo jeho tesi ze tebe to ublizuje.

marcela23

jeeeej... kiež by mňa tak nejaký muž miloval a otravoval..... kiežby....to by som bola šťastná... len ti ticho závidím.....

Apokryft

Nemusíš na neho hned volat políciu ani posielat iných aby to za teba urobily.Ale musíš byť odhodlaná to naozaj spravit v krajnom prípade!Čiže kludne sa s ním porozprávaj a vyjadri pred ním svoje pocity aby vedel že ti to ubližuje a že takto sa este viac utvrdzujes vo svojom správnom rozhodnutí.....Nazáver sa ho spýtaj či chce aby si to riešila cez niekoho druhého ,lebo ak s tým neprestane budeš nútená.Samozrejme musíš mat podporu niekoho blízkeho (otec,brat atď)a musíš byť odhodlaná .Ak toto všetko budes mat pri rozhovorr s tebou to možno vycíti .Niekedy v živote porazíme súpera nielen tým čo spravíme,ale aj tým čo síce nespravíme ale sme ochotný podstúpiť pre víťazstvo!!!

Bubliii

To nie je o pomstychtivosti. To je o určení hraníc. Ak ťa niekto evidentne obťažuje, tak hádam prekračuje tvoje hranice, nie? Normálny rozhovor alebo keď si s ním brat alebo otec ručne stručne pohovorí nezaberá? však polícia postraší, nepôjdu naňho s obuškami..

pizbuin

nechcem to riešiť až takouto krajnou možnosťou...niesom pomstychtivá len už neviem ako mu vysvetliť že chcem mať od neho pokoj a kľud vo svojom živote... tá polícia je už krajná možnosť...musí jestvovať ešte niečo iné hádam .... :(

nnnuuu

Ak ťa niekto obťažuje alebo zastrašuje, tak na neho treba zavolať políciu. Najlepšie je si nechať sms, nemazať ich a takisto, ak sa priblíži k tvojmu paneláku, tak ho nakameruj. Budeš mať aj dôkaz. Na také správanie dobré slovo neplatí.