Je to ok?

mlada slecna

tak na taku vysku mas viac kil a fakt je, ze este podrastiez. Ja mam ale
tiez taku skusenost, ze max 2-4 cm. Skus ratat s rastom, ale rozumne
sa stravuj a hyb sa.
Mozno mas nejaku preddispoziciu na ukladanie tuku, kuk na mamku ...
obycajne sa to dedi.
Ale, ak uz o tom vies a rozmyslas, tak sa drz rad /ziadne hladovky!!!!/,
normalna strava a aj sladke /ovocie, med ../, pohyb.
Takze mozbyt budes mat 166 cm a 69 kg. Vies kolkym muzom sa to
vyslovene paci? Ale cipsy hamburgery zmrzliny kofoly keksiky len
na Sviatky . Len disciplina a trochu snahy a aj bavit ta to este bude.
Neboooj.

Bubliii

pavel, tak za prvé mi to povedala moja lekárka.. za druhé nemyslela som len rast do výšky, ale aj do šírky môžu rásť boky, prsia, proste iba špecifické partie.. ja aj niekoľko mojich známych máme skúsenosť že na výške mi napr narástla pravá noha asi o pol čísla..
viac lekárov mi povedalo, že def.ukončený rast okolo 25 roku života. jasné, že postava sa mení aj inak ako vekom, ale myslím že autorka nemá čo riešiť, je v puberte a o pár okov môže vyzerať úplne inak.

pavel y

No, 10 rokov určite rasť nebude. V 16 už ženy rastú len zriedka a tie, ktoré rastú, vyrastú max. 2 cm. Muži môžu trochu porásť do cca 19. až 20. roku.

silne reci

Moja dcera má o 11 cm viacej a asi o 10 kg menej
a nie je ani velmi chudá ani nemá šunky.Ja so mala v tvojom veku 55 kg a myslela som si ze je to tak akurát pri vyške 170 cm.Teraz sa pozerám na fotky a bola som príliš chudá.Záleží aj na tom ako si zo sebou spokojná.Hlavne sebavedomie.Môžeš mať kg navyše ale ak ti to pristane a si s tym stotožnená je to ok.A ver mi modelky nemajú pekné postavy.

Bubliii

Prepáč, ale je to dosť hlúpa otázka. Uvedomuješ si, že ešte cca 10 rokov budeš rásť a teda ako tvoja výška, tak aj tvoja váha sa ešte budú meniť?