Ahojte, priatelke strašne vadí ak niekedy cez víkend niektorú noc nie som s ňou. Mám ísť s otcom na noc na ryby a včera sa za to so mnou skoro rozišla. Celkovo jej tento môj koníček vadí. Vysvetloval som jej že čo je na tom že sa raz za čas nevidíme, to isté sa jej snažili vysvetliť jej rodičia ale márne. Ona že nech nechodím nikdy na noc (tento rok som bol 2krát) alebo radšej nech si nájdem koníček ktorý sa bude páčiť aj jej. Na tú noc som dohodnutý tak nechcem to rušiť, ona ísť nechce a bojím sa že zajtra nás čaká rozchod. Ja mám 22 a ona 19.
Čo by ste robili a vzdali by ste sa koníčka kvôli niekomu? Alebo aspoň tej noci či sa mám vzdať, ale zasa kvôli nej som prestal chodiť na noc takmer uplne.
Chce aby som bol stále pri nej
Rozchod. A ak ti povie, ze si podreze zily, tak jej never. Je to manipulatorka
a zenies sa do zahuby.
"co by ste robili,?" No tesila by som sa, ze sa ta stihacka so mnou rozide a budem mat pokoj :)
Snad je to us iny rybar nex ten co to bol davno
...
Však ty si tu už raz písal o tomto probléme čo máš, že?
Však tento rybár tu už bol, nie?
Obmedzovanie NIE je láska. zdá sa, že tvoja "priateľka" to ešte stále nepochopila.
Kazdy ma nejaku povahu a tendenciu nejakym sposobom riesit problemy v tomto pripade nesuhlas s niecim teda tvojim konickom.. to ze to riesi takto rozchodom, alebo vyhrazanim sa rozchodom je z mojho pohladu do buducna dost velky problem. Totiz vztah prinasa aj problemy... dnes je to rybacka nabuduce to bude zas nieco ine, ale vzorec zostava..
Navyse... nikdy by som nebrala partnerovy konicek a ani keby bol v noci ... jasne ak by tam bol nonstop to by bol problem a snazila by som sa to riesit ale nie rozchodom.. to mi pride ako keby clovek ani o ten vztah nestal...
A to si vezmi, ze ides druhy krat tento rok v noci na ryby.. co bude robit ked pride normalny zivot? A ty budes musiet cestovat na obchodne vecere, sluzobky, alebo zurky s kamosmi ci dovolenky? Bude ta sledovat, alebo vysilovat ?? Neviem taketo veci musi mat clovek v sebe aby to obom vyhovovalo, teda bud to vidia rovnako alebo rozdielne.. vy to vidite rozdielne.. ona chce aby si sedel doma, ty na tom ist niekam nevidis nic zle.. a toto sa nezmeni...
V takom mladom veku nebuď pod papučou...Normálne choď, kľudne aj povedz, že ak nemôžeš sa už aj teraz rozhodovať za seba a chce ťa stále komandovať, tak takýto vzťah si neželáš, lebo ty nie si pes, ktorý bude celý život skákať ako ona píska..Keď sa rozídete dobre ti tak, lebo nemôžeš sa všetkého vzdať kvôli nej, si ešte mladý, tak nebuď na reťazi. Ak sa rozídete a ona si neskôr uvedomí, že ahaa, zachovala sa blbo, bude ťa prosiť, aby si jej dal možnosť a dá ti viac voľnosti, tak urob ako uznáš za vhodné, ale aj tak si myslím, že takáto baba to bude robiť celý život, keď budeš starší a budete napr.manželia alebo tak, tak taká ťa nepustí na služobnú cestu, nedovolí ti ísť s kamošmi na pivo, nedovolí ti ísť ani pomôcť susede, nieto ísť s kamošmi na pánsku jazdu...Proste oberie ťa o TVOJ život a ver mi, že toto nechceš. Ak ju veľmi ľúbiš, vysvetli jej kde sú tvoje hranice a ak to nehodlá rešpektovať, tak je jediné riešenie skončiť to a nájsť si lepšiu...Alebo aspoň kompromis, ktorý je vo vzťahom dôležitý. Alebo teraz toto ešte odlož a ak to bude sa ešte opakovať tak to skonči, lebo ona bude pátrať, že kde si s kým a čo naozaj robíš. Viera vo vzťahu je veľmi dôležitá a ona ti evidentne vôbec neverí. Čítala som raz jednu takú super vec:
Vzťahy sú o dôvere.
Takže,
keď sa musíš hrať
na detektívku moja,
tak sa vyjeb na to,
aj tak ťa opustí.
Pekný deň.
Fú, no neviem si predstaviť že by ma v noci niekto vytiahol z vody XD a zabil
Samozrejme je to tvoj konicek. Som bola vzdy v tom, ze na ryby sa chodi skoro rano.
Poloz si otazku, ci by tebe trosku nevadilo, keby ona mala konicek, ktory by robila v noci. Mysliet si totiz moze, ze tu noc travis niekde s niekym. To by napadlo kazdeho, aj teba, ak by mala taky konicek. Je to pochopitelne. Nemusis sa predsa vzdavat svojho konicka, ale co tak nechodit v noci na ryby?
Utekááááááj čo najrýchlejšie preč lebo ak toto ti teraz robi tak zanedlho ťa bude vodiť a vyzdvihovať z prace a vodiť ťa na vôcke :D