Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

5/7/2007

Príspevok v téme: 5/7/2007
spiderinka

Ahoj bacuľky...rozhodla som sa založiť novú tému, aby sme sa našli tie, čo si donekonečna vravíme začnem zajtra...ale čo keď ,,zajtra ,, zasa som bola v meste...tak zasa ,,zajtra ,, a tak to ide dokolečka dokola...Nájde sa tu ale niekto , kto má toho ,,zajtra zajtra,,dosť a skutočne je ochotný začať zajtra a držať sa takto a podporovať navzájom????? čakám na dobrovolníkov....Takže ZAJTRA !!!!!!

agina

Babulky, tak ja sa lucim, prihlasim sa v piatok.Zatial sa drzte, nestresujte, kila pojdu pomaly dolu.Neotvarat chladnicku hlavne vecer!!!

agina

Do obchodu treba chodit najedena. Potom kupis co najmenej "somarin". Ver mi. Ja obchodom vzdy len preletim, schmatnem to, co mam napisane na papieriku a bezim domov.Klapky na ociach.....

keira

jeej diky :)..ale ja rozmyslam ze zacnem od zajtra bo mama ma poslala do obchodu a tam si asi neco kupim ja sa poznaaaam

agina

Kacka ahoj, prihlas sa zase v piatok, ja tu vo stvrtok tiez nebudem, ale v piatok sa tu zase pochvalim, ako sa drzim.Dnes som do 17.00

kacka

Tak ja vas o chvilu opustam a ozvem sa az v piatok. Zajtra je volno, takze baby neotvarat chladnicku, nepozerat do hrncov a hlavu hore, my to dokazeme! Verim ze na dovolenke z vas budu hviezdy.Pa

kacka

Ja mam vysku 167 cm a vahu teraz uz 57,5 kg. Ja by som chcela ist aspon na tych 50 kg. Len je to tazke, lebo ja by som chcela zhodit hlavne na bruchu a bokoch. No a to su tie najtazsie partie, z ktorych to ide dole velmi pomaly.

spiderinka

a aby som nezabudla aj ja s manzelom ideme v septembri do Chorvátska, takze mám obrovitansku motivaciu a este budeme mat aj 20vyrocie svadby...toto by bol darcek a nie len pre neho ale aj pre mna....