Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

5/7/2007

Príspevok v téme: 5/7/2007
spiderinka

Ahoj bacuľky...rozhodla som sa založiť novú tému, aby sme sa našli tie, čo si donekonečna vravíme začnem zajtra...ale čo keď ,,zajtra ,, zasa som bola v meste...tak zasa ,,zajtra ,, a tak to ide dokolečka dokola...Nájde sa tu ale niekto , kto má toho ,,zajtra zajtra,,dosť a skutočne je ochotný začať zajtra a držať sa takto a podporovať navzájom????? čakám na dobrovolníkov....Takže ZAJTRA !!!!!!

agina

Ked to tu vsetko citam, som rada, ze som neni sama s dietou.Ked vydrzite prvy tyzden, odrazi sa to aj na vasej psychike, bude te spokojne samy so sebou, ze dokazala som to uz tyzden...aj po telesnej stranke to budete pocitovat.Ja sa skusim postavit na vahu po mesiaci, uvidim , ci padnem z noh, alebo budem dalsi mesiac drzat dietu.

kacka

Jooj, to by som aj ja mala poctivo zacat cvicit,ale zatial sa mi nedari.Dam si obcas vecer zopar brusakov a to je vsetko. Co sa tyka mojej diety, tak ja sa snazim jest len zeleninu.Zeleninu totiz zboznujem, tak mi to nerobi problem jest cerstvu, dusenu ...
Spiderinka tak len tak dalej, vidim ze si pevne odhodlana urobit vsetko pre to, aby rucicka na vahe klesala. Drzim palce, aby si mala pevne nervy a odolavala vsetkym pokuseniam, ktore budu na teba cihat.

spiderinka

Ahoj Kacka...dakujem za podporu...snazim sa pomalicky nbehnut na 90 dnovu rozlisovaciu dietu, ale zatial sa mi nedari...vzdy poobede som hladna a tak spracem pekne melonik...mnam tomu sa neda odolat..teda aspon v mojom pripade....Dnes o 15tej idem aj cvicit...dala som sa na Slender life... v kazdom pripade je to super...budem chodit 3 x do tyzdne po jednej hodine a doma uz mam nachystanu fit loptu....predpokladam ze este budem potrebovat dakych par dni a potom uz by som mohla zacat naostro...hovorila som o tom aj s lekarom, a iba mi to schvalil, tiez bol vsak nazoru , ze treba nabehnut postupne , lebo zo dna na den to asi nepojde...ale cokoladky nepapam...ani sladkosti, takze myslim ze tak tyzden by mi mal na to stacit, aby som si zvykla...inak bielkovinovy den my vobec nerobi problem a ovocny tiez....este skusim taku vec, ako pise agina, a zaradim kazdy piaty den vodu....len neviem, ci sa potom neporusi dako to poradie odlisovacej stravy...

agina

Ahojte kocky...ja som si tu oddelenu stravu trosku upravila podla svojho. Kludne si dam dvakrat za sebou skrobovy den alebo bielkovinovy ak mi to vyhovuje.Raz za tyzden si davam ten vodovy.Aj dnes ho mam.Rano som odstavila mrkvu, robim si bylinkove caje a pijem vodu.Toto budem striedat cely den.Ja zacinam uz druhy tyzden s takouto stravou, ale este sa nevazim, ale odvazim sa po mesiaci.Inak citim, ze nieco uz zliezlo dolu a to je dobre...

kacka

Ahoj spiderinka. No tak to je velmi pekne -1,4,gratulujem.Ja som cez vikend tiez trosku porusila,ale fakt len trosku.A ty chudnes tou oddelenou stravou kde striedas tie dni ako bielkoviny, skroby,sacharidy,ovocie?

spiderinka

Bre ranko tak sa hlasim do sluzby...xixi .Snazila som sa velmi...ale zopar krat som porusila, a hlavne tym, ze som sa napratala melon...tomu neviem odolat....ale aj tak mínus 1,4kg maličko ale predsa....Dnes zasa bielkovinovy... tak uvidime ako to bude pokračovať.. Tie skusenejšie prosím mám otázku: papkáte iba tri razy denne...poobede už žiadne ovocie??? AA neviete aká asi porcia melóna je taká ,,primeraná,,??Ďakujem za odpoveď...
Agina, všimla som si v tvojej odpovedi , že ,,pitný deň,, máš len raqz do týždňa...veď by mal byť až na 29 deň...alebo ho zaraďuješ vždy po 4 dňoch??? No stačí už môj kopec otázok...čakám aj na Vaše postrehy ako ste sa držali cez víkendík????

kacka

Nooo tak pekne to mas naplanovane. Ten pitny den je fakt super, vtedy sa cely organizmus precisti a ver, ze aj ty budes mat z toho dobry pocit.Aj ja si ho davam v pondelok a v utorok.Ale v utorok poobede uz nevydrzim a nieco male si dobnem.

agina

Na ranajky samozrejme vzdy nejake ovocie, melon, marhule alebo cierne ribezle, tych mame dost no a na obed si uvarim asi kukuricu a na veceru si dam celozrnne spagety.V nedelu na ranajky zase ovocie, ukuchtim zeleninovu polievku a druhe zrejme nejake masko so zeleninou. V pondelok zrejme naturalnu ryzu a v utorok len pitny rezim cely den.