Dá sa predávkovať vit. B6 ?

Apokryft

Z praxe ti poviem že užívam bekomplex forte vyše 20.rokov skoro každý deň vždy mám v mesiaci niekolko dní pauzu a a potom dokola zase 2-3týždne .Je pravdou že chodím do fitka plus práca na zmeny navyše doma okolo domu .Čiže trošku je to aj o tom ako si fyzicky vyťažený a akú máš stravu plus načo to berieš.Ale stále platí či už z praxe alebo napísané vit.rozpust. vo vode vylúčiš močom .Dúfam že som ťa uspokojil .

philips

Exit, o akej praxi tu ty hovoríš? Dostal si správnu odpoveď, predávkovať sa môžeš len vitamínmi rozpustnými v tukoch, tj A, D, E a K. Vitamíny rozpustné vo vode opustia telo s močom...

Buzivatel

netusim ci vyuzije - ale predpokladam, ze pri vyssej koncentracii je vacsia sanca, ze si telo zoberie tolko kolko potrebuje.

Buzivatel

povedal by som, ze je to akceptovatelne.
ja uzivam b vitaminy pod oznacenim b-50 od now foods a tam je 50mg b6 v 1 tabletke.

exit

Lol...ja potrebujem skúsenosti nie teoriu, to si viem ma nete prečítať ;) a viem že Bčko je rozpustne v tukoch

Apokryft

Všetky vitaminy rozpustne vo vode ak ich je nad
bytok vycikáš.Vit B 1,2,6,12 + C potom su rozpustne v tukoch A,D,E,K tie sa ......to je nadlho