chcela by som sa s pytat ci ma niekto skusenosti s online nakupom oblecenia alebo niecoho ineho zo zahranicia,totiz nasla som si fakt pekne handry na jednej americkej stranke a zatial co som si prepocitavala cenu tovaru na slovenske tak to je fakt ovela lacnejsie ako by to bolo tu
online nakup zo zahranicia
sestra si objednala pioštovne bolo velmi drahe ,ale vela veci si objednala aj tak sa jej to vyplatilo,aj ja som špekulovala že dačo objednam
Tym som myslel len doplnky vyzivy, rozhodne do mody nepojdem...
To je dovod, preco som otvoril obchody na Slovensku, aby ste mohli dostat zahranicne a hlavne zamorske produkty bez platenia za drahe postove dorucovania.
Naviac sa snazim doniest len take, o ktorych som presveceny, ze su velmi ucinne, lebo na trhu je plno slabych a zlych zlozeni
Mrkni sa ci vobec na Slovensko,alebo do Europy posielaju ,lebo mam skusenost, ze vańiektore am. obchody/samozrejme aak nehovorime o ebay,alebo amazon/ do Europy neposielaju,resp. posielaAJU ,ALE IBA DO gb... a POTOM ,AK NEUROBIS VELKU TRZBU MOZE TO BYT DRAHE.
na tejto stranke to baby rozoberaju
googlies a aka ze je to stranka?Som zvedava aj ja
no veru aj ja som si tak isla objednavat zo zahranicia z VS stranky nebudem to tu rozpisovat aka to bola stranka a boli aj celkom prijatelne ceny ale partner ma upozornil ze postovne mozno bude draksie ako tie veci vsetky co som si naobjednavala tak potom som to neobjednala ale tiez mam chut si to objednat ale bojim sa ze vazne ta dodavka bude draksia ako tie naklady na oblecenie mam ten isty problem lebo sa bojim ze to bude draksie ako cena oblecenia