Dobry den,
Bol som dnes konecne u ortopeda a chcel by som sa s Vami poradit cosi o jeho diagnoze myslite, pretoze zacinam mat pochybnosti.
Asi pred mesiacom a pol mi v posilke pri drepovani nieco ruplo v kolene. Odvtedy akakolvek zataz na koleno boli. Uplne som vysadil akekolvek cvicenie noh , ale boli to aj ked idem po schodoch. Dokonca mam dojem ze sa to zhorsuje a trochu zacinam krivat , poslednych par dni to uz citim aj pri sedeni / lezani.
Ortoped mi chytil koleno a zacal skusat ci mam nejake bolestive body , problem je ze ja v tychto veciach nikdy neviem pokial tam nieje ziadna nenormalna bolest co nebola ,snazil som sa to popisat co najlepsie.
Diagnoza v papieroch je "citliva palp" + dal mi injekciu do kolena + lieky biofenac rano/vecer v zmysle ze sa to nejak prirodzene zahoji a nemam to velmi zatazovat. ALe ziadne barle / pn nic , len proste "neprehanajte to".
Kazdopadne cakal som nejaky rengen alebo magneticku , nech sa na to pozrie alebo tak. Po mesiaci a pol , brajuc do uvahy ze som dost zmenil rezim a nohy vobec nezatazujem, sa to nezlepsuje ale skor zhorsuje? Mne sa to nejak nezda.
Teoreticky to zhorsenie bolesti moze znamenat ze sa to hoji? Naozaj neviem , niesom odbornik.
Co si myslite vy? Mal by som ist skusit stastie inam? Mam v okoli viac ortopedov. Dost velky problem je aj to ze v sobotu odchadzam na 2 tyzdne k moru , tak to bude zabava :S
Dakujem pekne