Ahojte:)precitala som si niekolko diskusii o plastike nosa ale vacsina z nich je niekolko rokov stara. Preto sa chcem spytat, ci ma niekto skusenost s touto plastikou a ako to dopadlo, ak sa nevydarila? zaujima ma, ci to moze byt horsie ako mam teraz.mam spicaty nos a uzke pery a odmalicka mam s tym komplexy preto to chcem uz zmenit. mam ale velmi porovitu plet a preto sa bojim ako dopadne hojenie a ake zle to vlastne moze byt. budem vam velmi vdacna za kazdu radu
Plastika nosa - ako to dopadne, ked sa nevydari?
santal tak ja sa nečudujem ked si si vybral takeho "super" doktora..
o nom sa tu toho popísalo dosť... zinkasuje peniaze, zbabre plastiku , tvári sa ze nic, ze to je normálne ze to treba na dva razy operovat lebo je to nárocne, no a blby clovek nevedomý k nemu pojde zas a zase zinkasuje velke prachy...
treba isť za inym lekárom.. a s iným skonzultovať že čo ti povie iný lekár....stavím sa že názory červena a ineho lekára sa budu lišiť...
záleží od toho či chce ten plastický chirurg pomôcť reálne, alebo chce iba zinkasovať keše....
treba sledovat recenzie od pacientov..
Ja som si chcel dat spravit plastiku nosa,mam ho tiezvtrocha spicaty,skontaktoval som sa smudr.cervenom,nafotil par snimok,prisla mi odpoved ze nemam moc dobry vychodiskovy stav,robi sa to zvnutra a je tazke vymodelovat tu spicku,na prvy krat sa to nemusi vobec podarit,a bude to chciet viac tych zasahou.Ale je lepsie prist osobne na konzultaciu kde ti to prezru.Nakoniec som od toho ustupil a uz mi to moc nevadi,teraz mas mozna kompexi stoho ze ta nikdo preto nebude chciet,ale ver mi budes mat nos spraveny a najdes si iny komplex.A predstav si ak by sa operacia nevydarela na prvy krat no hroza.
Ak sa operácia nevydarí ako budeš vyzerať? Pozri sa napríklad ako vyzerá kapitánka jedného tímu ktorý je vždy na pravej strane v šou "Milujem Slovensko". Síce inteligentná až veľmi ale ten noštek.......
porovitu plet rieš s kozmetičkou, ked maš peniaze na plastiku nosa tak nejake tie € by si mala mať aj na kvalitnu kozmetičku + procedury - zbrusenie koze napr. zregeneruje plet - diamantova mikrodermabrazia -mozno by ti to pomohlo...
čo sa tyka nosa maš skreslene predstavy, plastika nosa sa nerobi tak že ti rozrezu nos , ošupu kožu ako šupku...
robi sa to z vnutra, cez male dierky ktore ti rozrezu v nosnych dierkach vobec to nei je vidieť, po OP budeš mať iba opuch-modrinu v okoli nosa-očí-monokle... čo može aj nemusi byť v zavislosti od zavaznosti OP.... moja znama mala iba kuštik krivy noštek, inak malý.. tak po OP fungovala normalne, chodila po meste s nosom prelepenym akoby leukoplastom, neviem co to mala... a nemala ziadny opuch nič...
aj ja som bola pred rokom na plastike nosa a nastastie som s vysledkom nadmieru spokojna. A po operacii som uzivala wobenzym. pomohol mi pri hojeni