Ahojte
Nenávidím seba samu za to ze som taka hlupa.. Jednoducho mi niekto niečo povie ze mam urobiť a ja to vzdy pokazim musi mi kazdy všetko sto tazi vysvetľovať nez to pochopím VKUSE KAZDU DEN POCUVAM rozmýšľaj trochu! Bože ty si trdlo! Mna z teba porazi! Moze byt tak sprostá?
Rovnako v skole hlavne na matike sa mi smeju ze som hlúpa nikdy neviem vypočítať príklad žiadnu slovnú ulohu rovnako je to s fyzikou.. Všetci vzdy pochopia, ja nie. Som hlúpa alebo len nesikovna? Alebo trdlo? Ja vážne neviem kde sa stala chyba
Som hlúpa
Vieš v čom je problém? Robia z nás uniformné stroje pre úžitok uniformnej spoločnosti! Niekomu nejde to, niekomu ono. Keby sa radšej školy zamerali na to, čo ľudí naozaj baví a sústredili sa na jednu činnosť, potom by ľudia chodili do školy s nadšením a neučili by sa nepotrebné chobotiny.
Lenže to táto spoločnosť nepotrebuje...alebo skôr o tom nevie, že by to potrebovala. Sústreďuje sa na model, ktorý podľa mňa nie je dobrý a nikdy dobrý nebol!
Ak ti nejde matika a máš niekoho, kto ti to vysvetlí, pýtaj sa. Nie je sa za čo hanbiť, je to zbytočné, nie každý sa narodil ako Einstein :)
Nikto nemôže vedieť všetko, nie si počítač.. čím skôr si to uvedomíš a naberieš nejaké sebavedomie, tým lepšie pre teba. v dospelosti sa to už hľadá ťažšie