od koho si zobrat pozicku 400 eur?

Príspevok v téme: od koho si zobrat pozicku 400 eur?
Janka20

Ludia prosim poradte mi... nutne si potrebujem pozicat 400 eur... som zamestnana od konca maja na tpp mam stabilny prijem len teraz mam necakany vydaj v tejto sume a bohuzial nevychadza mi to.. prosim od koho si pozicat? postova banka alebo? poradte od rodiny si nechcem poziciavat a od kamaratov tak isto.. vdaka!

nnnuuu

M.P. a zase to tu máme a zase to tu máme, prídeš tu s nick-name-om a kontaktom priamo na seba. Nuž, čo si môže myslieť trebárs taký jednoduchý priam blbý človek ako som ja? Čo si mám ako domyslieť? Nevieš, čo s peniazmi, aj mne si požičal aj vtedy, keď som mal, ale uviesť do kolónky podpisujúceho zmluvu, že v prípade nevrátenia dlžnej sumy dodatok: J.b na to?

WHISPER

postova je asi naj. ani si nemusis novy ucet otvarat ako maju podmienky v inych bankach takze navyse by si platila aj poplatok za učet mesacne 6€, cerpas na svoj ucet v hociktorej banke, aj ja mam od postovej.. najprv som mala v SLSP kde povinny učet, povinne sporenie- no proste poplatky zbytocne navyse no "preniesla som" do postovej ,..