Ludia prosim poradte mi... nutne si potrebujem pozicat 400 eur... som zamestnana od konca maja na tpp mam stabilny prijem len teraz mam necakany vydaj v tejto sume a bohuzial nevychadza mi to.. prosim od koho si pozicat? postova banka alebo? poradte od rodiny si nechcem poziciavat a od kamaratov tak isto.. vdaka!
od koho si zobrat pozicku 400 eur?
A k téme, keď máš v banke účet a chodia ti tam nejaké drobné, tak choď do banky a peniaze ti dajú.
M.P. a zase to tu máme a zase to tu máme, prídeš tu s nick-name-om a kontaktom priamo na seba. Nuž, čo si môže myslieť trebárs taký jednoduchý priam blbý človek ako som ja? Čo si mám ako domyslieť? Nevieš, čo s peniazmi, aj mne si požičal aj vtedy, keď som mal, ale uviesť do kolónky podpisujúceho zmluvu, že v prípade nevrátenia dlžnej sumy dodatok: J.b na to?
Alebo skús toto www.ludialudom.sk
postova je asi naj. ani si nemusis novy ucet otvarat ako maju podmienky v inych bankach takze navyse by si platila aj poplatok za učet mesacne 6€, cerpas na svoj ucet v hociktorej banke, aj ja mam od postovej.. najprv som mala v SLSP kde povinny učet, povinne sporenie- no proste poplatky zbytocne navyse no "preniesla som" do postovej ,..