Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojím sa ísť do 1. vzťahu

Príspevok v téme: Bojím sa ísť do 1. vzťahu
Emmna222

Ahojte..strašne sa mi páči jeden chalan a vidím že aj on mne ale ja tak cítim akoby som na ten vzťah ešte nebola pripravená....síce je pravda že mám 14 rokov a nie je kam sa ponahlat a všetko ale bojím sa že sa budem báť ísť do vzťahu aj v starsom veku budúcnosti ..bolo viacej možností aby som sa dala dokopy s niekým ale aj keď sa mi niekto páčil bála som sa..ani neviem prečo.. proste cítim že nie som prípravane..máte rovnaké skúsenosti alebo jak ste to prekonali? Ďakujem sa všetky rozumné rady

EliseB

Nemá 17 to je pravda.. ja som len chcela poukázať na to že nezáleží na veku, aj keď má 14 môže mať už vyspelejší vzťah a naopak keď máš 17 môžeš byť hlúpy ako ja.
A predstav si ľúbil ;) ale čakal na mňa pridlho a udiali sa okolo toho veci takže nepíš že si namýšľam keď o tom nevieš nič. Ďakujem

WHISPER

milá ELISE.... ak by ta naozaj lubil tak by počkal..tak si nenamýšlaj...

dotycná nemá 17 čo je sakra rozdiel, zakladatelka temy ma iba 14!

mne sa na zakladnej skole páčil 3 roky! o rok starsi chalan, som bola do neho buchnuta... platonicky! ked som mala 15 cez prazdniny pred zaciatkom studia na strednej som sa zalubila do 26 rocneho a az vtedy som pri nom cítila ze chcem byt s nim aj fyzicky, čo najblizsie..
takze pokial zakladatelka temy si nie je istá, nech to nechá tak... príde iný - ten pravý...

Rene1337

Aj ked si este mlada. Nemas sa coho bat. Strach mas prirodzeny lebo tak povediac nevies co ta caka :) ale mozem ti iba povedat tolko ze clovek si vzdy s odstupom casu vycita iba to co nespravil. A ak tam je vzajomna sympatia preco nie? Zazijes prijemne chvile aj keby to malo trvat iba chvilku. Zivot zijeme pre lasku niekdo ju nezazije cely zivot. Budes starsia pochopis preskaces si par vztahov ktore ta naucia a nakoniec narazis na toho praveho =) Pekny den.

EliseB

To som si hovorila ja a to v 17rokoch. Poviem ti takto. Teraz si trieskam hlavu o stenu pretože chalan ktory ľubil mňa a ja jeho už nemal náladu čakať na mňa kým si ja rozmyslím čo chcem a našiel si inú. Napriek tomu že prešli tri mesiace odvtedy ho stále ľúbim a neskutočne sa pre to trápim. Radšej choď do toho a ak sa ti to nebude páčiť tak sa rozíď aj po týždni to nie je hanba. Ale neurob to čo ja...