Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamka

Príspevok v téme: Zoznamka
Archeon

Moze byt slobodna mamina pre muza dobra volba?Rozmyslal som ze by som si nasiel slobodnu mamicku cez zoznamku.Velakrat ked vydim niejaku babu smalym dievcatkom tak to vo mne vyvola taky skvely pocit ze ake je to krasne.Ale mam aj obavy ci by nebola lepsia volba radsej slobodna a bezdetna .

Lejla5

Ja by som to takto nesilila, ze aby mala dieta, skor mi pride otazka preco takto smerujes, ked si mozes najst bezdetnu, ani zena s dietatom ti nezaruci ze bude super zena, ale deti celkovo su moja srdcovka, a ak to mas podobne, tak chapem ze prave toto ta taha, to je ako: preco adopcia, ked ma niekto vlastne? Myslim ze to je nejaky vnutorny pocit, a za tym si treba ist. Drzim ti palce

Fare

No ja ti z mojej skúsenosti napíšem.tiez som mal názor.ze také s deťmi nie,že tým,je už dobrý nejakú tutmacik a deti si spravili s debilmi.ale stretol som potom cez internet jednu s dvoma deťmi.len čisto na kamarátske stret.nic viac sme neriesili.ona už vzťah nechcela ale pocase sme sa zaľúbili a teraz sme zobratý máme spolu ďalšie dieťa a funguje to.jej deti beriem ako svoje.aj keď majú svojho otca.. a vôbec to není o Tom.ze by ma chcela aby som ju fin zabezpečil.kedze zarába lepšie ako ja..takže nie vždy to tak je..ono niekedy nevieš ako to dopadne.nie vždy ženy môžu zato ako im dopadnú vzťahy a keď už ma deti.tak už nemá právo nájsť sinjikoho?

Lila8

Archeon - určite nie. Som žena, ale radím ti, slobodnú a bezdetnú. s ktorou budeš mať vlastnú rodinu. Ja by som nešla do vzťahu s mužom, ktorý by mal dieťa, čo i len jedno. Ako by rástlo, by si videl že nemá tvoje črty, tvoju povahu, nič. Ďalej slobodné matky majú väčšinou komplikované vzťahy so svojimi ex. V jednej skupine na fb dennodenne dávajú príspevky o tom aké výživné vymôcť súdom, aké problémy ako riešiť s právnikom, no des. Česť výnimkám, ale načo pokúšať osud?

EliseB

Ale prečo nie. Však sa zaregistruj a skús či ti tam nejaká mamina padne do oka. Jasné má to aj isté riziká ako čo keď ťa to dieťa neprijme alebo starať sa o cudzie dieťa nie je pre každého, ale zase deti sú krásna vec a maminy už nie sú dievčatá, už vedia zvládať domácnosť variť upratať nie sú také naivné a už nemajú záujem o úlety. Podľa mňa to stojí za to skúsiť to.

Mesačný princ

fsfsfd - niečo podobné som chcel napísať aj ja, lepšie by som to nedal.

No negeneralizoval by som. Možno takých 10 percent žien, ktoré ostanú samé s dieťaťom za to nemôže. Ale ako ich odlíšiť?

fsfsfd

No rob ako myslíš :) ale za mňa určite slobodná a bezdetná... načo maminu? veď také len hľadajú blbcov, ktorí by sa im postarali o ich malých smradov a finačne ich zabezpečili. na takú úroveň by som sa nikdy neznížil... ale ak si blbec, a nevadí ti dotovať starú kravu a starať sa jej o mláďatá, tak choď do toho...

Ale to sú tie baby no... najprv sú celé natešené, narobia si deti s kadejakými kokotmi a grázlami, ktorí ich opustia a potom im budeš aj TY dobrý... je len na tebe, či si ochotný takto klesnúť. Za mňa ale určite nie. A radím to aj tebe!!