Dobry vecer. Som zufala. Ide o to ze mam priatela 4 roky a zo zaciatku to bola velka laska. Nevedela som.si bez neho predstavit ani jednu sekundu. Milovala som ho a vedela na 100 % ze sa chcem za neho vydat. Aj ked je zo zahranicia (ziaden moslim) vseto klapalo a vydrzali sme vsetko. On ma velmi lubi ale vo mne sa nieco zlomilo a trva to priblizne 3 mesiace. Ked sa bavime o svadbe citim uzkost niekedy sa citim tak ze ho lubim potom zas ze chcem byt sama, vzapati ale ked si predstavim ze som bez neho je mi tazko. Stalo sa mi aj to ze sa mi zapacili ini chlapi, ale neslo o nic vazne iba sympatie, nikdy by som sa o nic nesnazila. Avsak on by sa na druhu ani nepozrel. Prosim poradte mi ja uz neviem co mam robit ubija ma to a nechcem uz dalej nikomu ublizovat. Ci uz sebe alebo jemu. Dakujem pekne.
Problem vo vztahu
Rozumiem. Ale stale ked si to predstavim, ze uz spolu nie sme je mi tazko a citim sa hrozne :( A potom si predstavim zase ze ho objimem a vsetko je v poriadku. Paradoxom je ale to, ze niekedy mi to uz lezie na nervy a rozmyslam ako by to bolo s niekym inym. Myslim ze mam velky problem sama so sebou :( Celkovo som dost nerozhodna v citovej oblasi. Neviem ako to vyriesit. Niekedy rozmyslam nad najhorsim. Pomoooc.
Prosim budem rada za kazdu radu :( Od niekoho kto to uz zazil alebo ma s niecim takym skusenost.