ROZVOD

Príspevok v téme: ROZVOD
MeMiniMe

Dobrý deň,

muž požiadal o rozvod, prišiel mi list zo súdu na ktorý som sa vyjadrila súhlasom s rozvodom a so striedavou starostlivosťou o dieťa, prešla už hrozne dlhá doba a nič sa nedeje... neviete mi poradiť, informovať ma čo ma ešte čaká a v akom časovom období ? Toto ma ničí :(

Killmeplease

Keď si mu robila zo života peklo ty krava sprostá a nechcela si mu dať aspoň 3x do týždňa tak tu máš dôsledok. Teraz skap.

arrivals

preto je najlepsie nevydavat sa dnes vôbec....kazdy druhy sa rozvadza...potom su zbytocne papierovacky a pokazene zivoty... ja som nikdy nebola tip na manzelstvo a ani sa do toho nehrniem... kto nieje by sa nemal zenit ani vydavat.... a autorka taketo cakacie doby su na sk uplne bezne co ti poviem bananistan....

Cicerogg

2udia nestíhaju a je to dobre že je pomalé ani nechcu, šak si možu dohodnúť a robiť svoje bez papierov,
Nie všetci chcú rýchle.Ani tam chodiť a platit..Chcu sa dať dokopy a nie aby za nich rozhodovali.
Striedava starostlivosť jemoc komplikovana.šak aj tak bude chodiť za mamou muž.A potom tolko vzťahov s rodinami neda sato uskutočniť.Si zdravý potom msačný princ.Ty davaš tie temy.
Život nie je o rozvodoch a uradoch. Treba ist do pralesa

brebtik

ˇVšak za tie dva roky sa daju dokopy znova, a bude super, tak to býva.Nebude zbytočne minanie penazí za
ľudí a deti

nnnuuu

Zameraj sa na niečo iné a nie na čakanie. Rieš si svoj život akoby si už bola rozvedená, ak už vieš, že spolu nebudete a kvôli jednému papieru sa príliš nevzrušuj.

MeMiniMe

Zajtra to budú dva mesiace a to som si myslela, že už každým dňom príde pozvánka... neviem si predstaviť čakať dva roky !!

kabel

Ak si z BA, tak tam sú údajne čakacie doby také. Kamošku rozvádzali vyše 2 rokov, a to nemali spolu deti, ani žiadny spoločný majetok.

Mesačný princ

Tak súdy sú pomalé. Ja som čakal na ďalší papierik 2 roky. No bol to des. Až po vyše 2 rokoch nás rozviedli.