je tu niekto kto to ma rovnako ako ja? chodim do roboty ktora ma absolutne nebavi a plat nieje bohvie co...vztahy na pracovisku sama intriga nemam tam ziadnu spriaznenu dusu ....stale prezivam ten isty steotyp iba z prace domov a nechodim ani von.... kamaratky vecne nemaju cas a su aj zadane.... proste zivot totalne o nicom..... mavam z toho depky a neviem ako z toho kolotoca von....
som strasne smutna zo svojho zivota
Hoď si to ty piča. Urobíš dobre sebe aj tomuto svetu. Nikto nemá rád smutných ľudí. Každý chce len veselých, bohatých a vyšportovaných.
Popíjaš víno sám ??? Čo si nenapísal haha ja som sa včera trošku dožral z vína, pretože tiež mám ukážkový život :) A viete čo sa mi vždy pobaví ?? Keď mi človek povie, že "Po tom zlom, príde aj niečo dobré." :D :D :D Aha dobre no, tak najkrajšie roky presedím doma, nebudem mať načo spomínať, keď budem starší a budem čakať a čakať a možno po tom zlom niekedy v 35-40tke príde konečne niečo to dobré waaaaaaaaaaaaaaaaaaaau, Do vtedy si už dávno hodím žinku na krk, takže mi to už bude viacmenej jedno.
Mňa nebaví práca, málo zarábam-včera som sa tu nato sťažoval. Nemám ani rodinu ani kamarátov - teda mám, vždy ak niečo potrebujú, inak nula bodov a dnes mám narodky a sám si tu popíjam víno :) Takže to nemáš až také zlé :(
nešťastna, buď vďačná za jednu vec-nemáš na krku niečo typu pavel y. Buď za to vďačná. To znamená, že môžeš čokoľvek na svete, nadýchnuť sa a žiť.
Presťahuj sa. Začni odznova s čistým štítom. Kto povedal, že tú prácu musíš robiť stále? Kto povedal, že musíš sa s tými ľuďmi stretávať? Viem, že je to ťažké, ale oslobodíš samú seba.
P.S. Život začína vtedy, keď opustíš "komfortnú" zónu.
ja som sa bola len osprchovať lebo už mám zo stresov lisiny mala by som sa už objednať na tú liposukciu nech aj ja konečne riešim nejakú lásku ha ha :-D janko vdaka za skvely vyber pesnicky ako vzdy :-)
vidím, že dvaja maximálne frustrovaní nositelia chromozómu Y si našli cestu navzájom k svojim doráňaným dušičkám :-DDD
Ono, keď človek veľmi tlačí na pílu, tak vtedy nič neide a nevychádza. Až tak by vám nemalo záležať na tomto živote, kde tou hlavnou odmenou je tak či onak a skôr či neskôr len trest smrti:-)
Nič, majte sa, idem si umyť hlavu, lebo moje vlasy sú samá parpľa.
To máš recht, Divocina, od ilúzií je to blízko k dezilúzii a od dezilúzii k halucináciám to už je len na skok:-D Ale budiš, chcel by som vidieť človeka, ktorý trpí súčasne ilúziami, dezilúziami a takisto aj halucináciami. Inak, neviem, čo tak vehementne riešite vzťahy, však taký jeden človek ma súčasne aj desať vzťahov. Len práve ten jeden nevydarený každého zaujíma. Nie, nie, život nie je nespravodlivý, práve naopak!
Divocina, only for you!
www.youtube.com
od iluzii k deziluzii je len tenka hrania :-)