Som blázon ?

Príspevok v téme: Som blázon ?
Rixueab

Ahojte včera v noci okolo 3:00sme vsetci spali ja som spal v izbe s bratom a zrazu som pocul búchanie do dvere a, este som pocul ze ide k nám kroky som pocul no vstal som nic nebolo ani nikto tam nebol nerobil som si z toho nič ráno vstanen a vidil som niekoho jak ide za, mamou do inej izby spytal som sa, mame kto to bol a mama vraví ze nikto ze si nemam vymýšľať tak nič nechal som tak išiel som do kuchiny a zrazu som pocul zvuky nikto nepočul len ja no nerobil som si nic z toho. Povedal som este raz, mame pocula si to? Vravela ze niè ked odisla z domu von tak a ta šiltovka bola na zem pritom v skrine bol a našlo sa na zem

Je to normálne ze sa, to stava alebo? :((((

nnnuuuuu

Vsak ked nemas daleko do Pezinka, tak sa chod tam na to popytat, za opytanie nic nedas, uvidis, co ti na to povedia a ako zareaguju. Tam maju take informacie hodnotu zlata, doslova dopismena.

nnnuuu

To je ťažko povedať, či si alebo nie si blázon. Psychiater by ti možno povedal, že máš nejakú psychotickú poruchu, kňaz by ti povedal, že si videl skutočného ducha. Môžeš si povedať, že čo sa babe chcelo, to sa babe snilo. Aj tak si to môžeš vysvetliť.