Cestovanie s týždňovým novorodencom

Príspevok v téme: Cestovanie s týždňovým novorodencom
Diush336

Ahojte,
je podľa vás vhodné/normálne ísť autom na návštevy po rodine (je to cca hodina cesty tam a hodina s5) s týždňovým novorodencom? Ešte k tomu aj okolo 8-9tej večer?
Aký máte názor na to? Lebo podľa mňa to teda vôbec nie je vhodné a minimálne prvý mesiac by malo byť bábo doma, keď tak na chvíľku von na prechádzku v dobrom počasí...

vrana80

Myslim ze to nie je dobre ani pre babo ani pre maminu. Ja som bola rada, ked som mala svoj klud a moje deti tiez hlavne ked boli take malicke. Ale ocividne to tym ludom, co to praktizuju nevadi, tak to treba asi len respektovat, suhlasit s tym nemusis.

Bubliii

Zdravé to určite nie je, minimálne pre bábo.. mamina je asi v pohode.. len vieš, je to jej dieťa, jej výchova, tak neviem, čo s tým vlastne chceš robiť..

Diush336

Ved prave, ze som napisala aj svoj nazor, cim som odovodnila, preco som tuto temu zalozila. Pretoze mne to nepride normalne, ale poznam ludi v okoli, ktorym to problem nerobi.. Tak som len chcela vidiet, ci je to pre ludi naozaj OK, bezne tak chodia a beru to normalne a len ja som staromodna alebo co.