Srdce nevladze

Príspevok v téme: Srdce nevladze
Alexa228

Ahojte, opíšem to v kratkosti, už ma to nebavi po žiadnej stránke, moj tep je v pokoji ok. 50,65 úderov. Akonehle sa co i len postavim po dlhodom sedeni, tak vyskočí na 130. Co je chore.... Zadycham sa aj po schodoch vkuse sa sledujem meriam si ho a analyzujem. Po vsetkych vysetreniach mi na ergometrii vyslo ze mam depresiu st segmentu pri satazi, no nasledne ct srdca a ciev nic nepotvrdilo, srdce zdrave ako zvon, ci na ct, ci echu, ci ekg. No ja kednoducho sa citim zle od rana do vecera. Picha ma v oblasti srdca, bolo ma lava lopatka a kazdy den myslim na infarkt uz ma vyčerpáva.. Mate s tymto niekto skusenost? Ďakujem pekne

nnnuuu

Inak, nie je to nič príjemné, keď sa tak rozbehne srdce, človek si myslí, že už sú jeho dni zrátané, že? Najskôr sa málo hýbeš, možno aj fajčíš a tak ďalej.

nnnuuu

Ja s tým mám skúsenosti, lebo som mal jeden čas zvýšený tep. Môj lekár mi vtedy povedal, že mám srdce ako 60-ročný dedko. Potom som bol na vyšetrení a kardiológ mi okrem zvýšeného tepu nič vážne nezistil. Ja si myslím, že som to mal kvôli tomu, že som sa predtým vôbec nehýbal. Potom som začal cvičiť cvičenia na rozšírenie ciev v okolí srdca a ten tep sa mi po polroku upravil. Lieky som mal brať do konca života:-)