Ahojte chcem si spraviť vodičský preukaz lenze ja šoférovať neviem ani dobré tomu nechápem ani ma to nezaujíma až tak lenze problém je nerád chodim s autubosom čakať na autobus 1/2/3 hodini???
Vodičák áno či nie?
Neda sa zabudnut. Stratis, len istotu.
To nie je, len o cestach. V nepovolanych rukach sa auto stava zbranou. Niektori nevedia pouzivat ani hmlovky, ci smerovky, nie este soferovat.
Vždy si robil vodičak kde kto a dali ho kadekomu. Problem je v tom, že naše slávne cesty vôbec nie sú prispôsobené dnešným autám.
Ked ta to nezaujima, tak si ho prosim ani nerob. Dnes si uz robi vodicak kdekto a kadekomu ho daju. Tak to na cestach aj vyzera.
K tomu si este kupia silne SUV a koniec. Uz sa ani neda predpokladat spravanie kretenov, alebo stresmenov na ceste.
Soferovanie nezabudnes. Akurat stratis istotu a tu nadobudnes, len skusenostami.
mesačný :-D a bicyklovať vieš..? so soferovanim je to rovnako... to sa zabudnut nedá...
ale su len dve možnosti:
- bud na to má
alebo
-na to nemá
nič medzi tým..
kto sa boji nech nejde do lesa... ked si na to netrufa niekto, ked si neverí tak nech za volant nesadá, ohrozí seba aj ostatných... za volantom sa musí cítiť ako ryba vo vode, bez stresu, veriť si, byť v pohode... ak v pohode nie je, nie je to pre neho...
najlepsie by bolo si to vyskusat keby mu dal kerovat otec alebo kamoš niekde na polnej ceste aby vedel či si trufne...
je vela aut, arogantnych, nezodpovednych vodičov, ktorym je jedno že dakoho zabijú, či si trufne s tym autom isť do premávky,..
Ja som kedysi počul o jednom, čo chodil na buse na východ, pil tak pred jazdou, ako aj počas nej. Babky, ktoré si išli niečo nakúpiť, tak sa celú cestu modlili, aby tú jazdu smrti aspoň prežili. Našťastie sa im nič nestalo. K šoférovaniu treba mať vzťah, je to niečo ako koníček, šoférovať môžeš vedieť aj bez neho, vodičák je len predpoklad, nič viac.
ak sa na to necítiš tak rozhodne NIE...!
lebo su ludia ktorí su nezodpovední, je im jedno, neuvedomuju si že auto je v zlych rukách zbraň-ked na to niekto nemá, má velke sebavedomie, chce sa predvádzať...
viezla som sa s jednym znamym na aute, nezastane na stopke, obieha cez plne ciary, pušťa volant z ruk, auto lieta po cete, smeje sa, predvadza sa, spieva , ma 40r. neni psychicky OK, včera sme skoro napalili pod auto, nedal prednost, keby sme ho neupozornili nezastane, letel s nami cez obec 70-100, mimo obce 120 na starej rozdziganej kraksni a toto bude prosim pekny buduci autobusár... ak takto bude aj s ludmi chodit a chovat sa za volantom aj v buse tak neviem , lutujem tych cestujucich,.. to je tak chybaju autobusari, tak firmy zaplatia vodicak hocijakej smradlavej socke z osady , hlavne ze budu mať vodiča... a potom zabije ludí...
Vodicak ano, ale auto nie. Pre jedneho je to zbytocnost a uplne plytvanie penazi. Vlastnit auto je uz prekonany koncept, aj ked u nas vydrzi este dlhe roky.