Menzes

Príspevok v téme: Menzes
Zuzi1230

Ahojte, mám 168cm 60kg 14r a stále nemám menzes. No výtok mam už 1a pol roka bola som pred rokom u gynekológa a ten povedal že čoskoro to budem mať no stále nič .
Niekedy môj výtok aj páchne niekedy je celkom v poho ... prosím napíšte mi ... :( hociake rady privítam .
Bojím sa že menzes nemám oprávnene a že v budúsnosti nebudem mať deti. :( prosím píšte.
Ďakujem za odpovede Zuzana.

Kak

Ahoj mám divnú chuť na sex a to skoro každý deň no bojím sa si ho dopriať. Mám 12 r. Som zúfalá. Ďakujem.

EliseB

Nemáš sa čoho báť :). Tiež som si myslela to isté že nebudem mať deti keď nemám menštruáciu stále som len nad tým rozmýšľala pretože mama aj sestra dostali menzes v 13 a ja som mala 15 a stále nič. Ak už máš výtok menštruácia sa dostaví po 1-3rokoch, v mojom prípade až po tých troch a prišlo to vtedy keď som nad tým už toľko nerozmýšľala :). Zatiaľ odporúčam piť čaje bylinkové ak tak veľmi chceš ale myslím si že najlepšie spravíš keď si počkáš a užiješ čas kým ich ešte nemáš :).

gabona1

Všetko je v poriadku, neboj sa každú chvíľu to príde, ešte budeš spomínať, ako dobre ti bolo bez menzes.Všetko má svoj čas.

pomocnica

Juraj123456789-Si si istý, že ty si v poriadku? Och...:D Baba, čo nevie, či je v poriadku, keďže ešte nemá kramy je štetka....hmm..veru zaujímavé zmýšľanie. ;-) :D

Juraj123456789

Ahoj niesi chorá ? Pripadáš mi tak. Niekto normálny by takéto niečo nenapísal. Si obyčajná štetka tak rychlo ako si tento článok prečítaš tak rýchlo už budem mať aj iné meno.

mandolinka

Nič sa neboj, čo má prísť, príde. Ešte budeš mať toľko menzesov, že Ti budú na obtiaž.
Ja by som Ti doporučila začať piť čaj z myšieho chvosta - rebríček obyčajný. 1-2 šálky cez deň - vyskúšaj. Mám s nim veľmi dobré skúsenosti.

pomocnica

Ahoj moja....Hlavne buď kľudná, TO, že teraz baby dostávajú krámy v 10 rokoch neznamená, že si nejaká chybná....Poradila by som ti len toľko, aby si počkala do tej 16...Keď ani vtedy nebudeš mať, tak by som to riešila, ale myslím, že čoskoro príde, zatiaľ sa nestresuj, ale užívaj si, že ho ešte nemáš...;-)
Pekný deň.