Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pohotovost a nasledne kontrola u prakt. lekara

lllllnn

Sak nemusiš isť k obvodnému, ak to vyriešili .čo bude pozerat do systemu a na teba nie.
To chceš ten system zaplatit, a skadial bude energia,Aj tak tomu nerozumie čo robia iné špcilizácie.
To je komplikovanejšie čumeť do toho, bude ovplyvneny.Ty rozpravaš s počítačom?Lebo ludom už nerozumieť.
Kam das starých ludí ktorí tomu nerozumeju.Ked vyrastu t voje deti tak ty im nebudeš rozumieť maju energiu a budu každu chvilu niečo meniť a ty ledva budeš stíhať a potom mysliš že ti budu pomáhať, to ich budeš musieť prosiť.
Jak tostihneš. Taký rozmaznany, že aš.stara generácia ma 100 r lebo sa hybe, my pochybujem.
Na všetko chceme techniku.Pomahaš svojej pani alebo do toho čumíš.
On nemá čo pozerať do mojich ostatných vecí.

lllllnn

Sak nemusiš isť k obvodnému, ak to vyriešili .čo bude pozerat do systemu a na teba nie.
To chceš ten system zaplatit, a skadial bude energia,Aj tak tomu nerozumie čo robia iné špcilizácie.
To je komplikovanejšie čumeť do toho, bude ovplyvneny.Ty rozpravaš s počítačom?Lebo ludom už nerozumieť.
Kam das starých ludí ktorí tomu nerozumeju.Ked vyrastu t voje deti tak ty im nebudeš rozumieť maju energiu a budu každu chvilu niečo meniť a ty ledva budeš stíhať a potom mysliš že ti budu pomáhať, to ich budeš musieť prosiť.
Jak tostihneš. Taký rozmaznany, že aš.stara generácia ma 100 r lebo sa hybe, my pochybujem.
Na všetko chceme techniku.Pomahaš svojej pani alebo do toho čumíš.
On nemá čo pozerať do mojich ostatných vecí.

pohottovostt

Dik. Ale nerozumiem, lebo adresu tam na mna sestricka vyblafla, ze maju., ze ci plati - mali tam ale staru (z pred 5rokov co som bol na pohotovosti a v inom meste dokonca). Tak sa pytam preto, ci to je teda v systeme alebo nie, ci to uvidi aj obvodny.

nnnuuu

Keby že to videl v počítači, tak by mu netrebalo nosiť tie papieriky z pohotovosti. Na čo by mu bol ten papierik? Aby ho založil do karty a vykázal si úkon?:-) Nechápem, prečo to nie je všetko prepojené cez net. Stále len treba nosiť nejaké papieriky a potvrdenky ako v stredoveku. Prinesieš im niečo raz a o rok im to treba znovu.
"Umenie" pre "umenie":-D