7tt chripka nadcha bolest hrdla

Príspevok v téme: 7tt chripka nadcha bolest hrdla
Zuzka123456789

Ahojte zienky..potrebujem radu som v 7 tt a som strasne chora...najprv som sa obavala od antibiotik skusala vselijake domace liecby no nic nepomohlo...dokonca ani na zaciatku choroby cmulacie tabletky na hrdlo septilen nepomohli...musela som ist na pohotovst a dali mi penicilin...trapi ma aj silna nadcha davam si treti den quixx a zda sa mi ze sa to este zhorsuje...chcem vyskusat nieco normalne citala som ze mozem aj nasivin alebo olynth...neviem bojim sa nechcem aby to ublizilo babätku..a dalsia otazka je ze mozem k tomu penicilinu brat aj paralen od teploty?

Lenka11234

Ahoj, paralen ak je to fakt zle mozes kludne 1 denne, skus rozne caje ..to pomaha, teda aspon mne.
A tie spreje/kvapky do nosa chemicke moc neodporucam, skor prirodne bylinkove..ja som mala od dr.weiss sa to myslim vola, sprej, bol prirodny, ale za to silny a ucinny ;)

Zuzka123456789

Ja som sa nakazila od manzela lebo on bol chory...dneska som bola pri gynekologicke zatial vsetko v poriadku
Verka dakujem :) este len druhy den pijem atb a je mi uz lepsie ale velmi vela kaslem...aspon vykasliavam hlien...

Marosko-n

Akýmkoľvek liekom ublížiš dieťatku, spýtaj sa detskej čo máš jedávať aby dieťatko malo čo treba, lebo si bude brať z teba a skolabuješ.
CHrípka a nádcha sú prejavom, že nemáš čo treba a otravuješ dieťatko.

1_Verka

Ahoj, bolo by vhodné ak by Ti lekár spravil CRP, lebo antibiotiká sú vhodné iba pri bakteriálnej infekcii, pri vírusoch nie.
Raz som brala Duomox a raz Zinnat. Áno, všetko bolo o.k., mám 5 mesačného zdravého synčeka.
Neboj sa budeš o.k., len sa musíš šetriť a oddychuj. Držím palce!

1_Verka

Ahoj, Nasivin môžeš, ale Paralen by som neriskovala. Ja som dostala v 12 tt zápal pľúc a svokra mi zrážala teplotu surovým zemiakom priloženým na dlane a na chodidlá, alebo sa viackrát osprchuj vo vlažnej vode - nie kúpať.
Dávaj si pozor na zázvor, môže vyvolať krvácanie.