Ahoj, môžete mi niekto prosím vysvetliť, prečo majú niektorí chlapi pocit, že by žena mala byť tá chápavá, tolerantná, najmilsia, najkrajšia, neviem aká ešte, keď sami stojíte za prd?
Preboha, už mám také nervy na toto, som s partnerom a bohužiaľ spolu nespíme... Trvá to dlhšie, dokedy mam ja zdravá žena čakať, kým sa ten môj dá dokopy, niesom štetka, ale chlapi si vrznu bez príčiny inde, tak prečo to neviem aj ja, sama seba sa pýtam stojí mi tento krypelsky vzťah vôbec za celý ten čas co som doň vrazila? A keby som to spravila bola by som ta špina, ach bože, myslím si, že je určite lepšie byť slobodná, robíte kedy chcete, čo chcete a bodka
Načo?
Mala by si sa opýtať jeho, že na čo je vlastne s tebou. Byť či nebyť, to je otázka...
tak naco si vo vztahu co ta nenaplna? ja som mala to iste, s mojim ex... chcel mat zo mna dokonalu zenu ale nemal naladu na sex, zlenivel neskutocne, alebo uz mal nejaku druhu, no to si nemyslim. skor si bol mnou uz az prilis isty... o to bol prekvapenejsi ked som sa s nim rozisla... no naco to tahat dalej, on (zrejme) nespokojny vo vztahu a ja urcite tiez.. uz ked som chodievala domov z prace a vedela som ze ma bude cakat, revala som celu cestu domov, lebo som citila ze uz s nim nedokazem byt... som sama skoro rok, odvtedy som nemala nikoho a nejak zatial po tom netuzim, prehodnotila som aj svoj postoj k sexu, (predtym to bolo pre mna to najdolezitejsie asi vo vztahu-zial), nieje uz mojou prioritou, nieje uz pre mna tak dolezity a ja si vybijam energiu inde, tury, cvicenie, a samota ma neskutocne naplna... som rada ze som spravila rozhodnutie rozist sa s nim... nechcem ho obvinovat ze on bol ten zly ani nic podobne... len som uz nevidela snahu z jeho strany, pusa uz bola len taka letma, sex ziadny, ani dotyky, objatia...neviem preco ale vnutorne som citila ze to uz na mna len hraje, kedze mal urcite vyhody ktore tu nebudem rozvadzat... teraz odstupom casu vidim ze som s tym clovekom nemala skoro nic spolocne, ale beriem to ako lekciu a ponaucenie, tam kde to neklape, lepsie to uz nebude... zivot nieje len o partnerskych vztahoch a co je najdolezitejsie, treba sa naucit najprv milovat seba az potom moze clovek lasku davat aj dalej, je to otrepana fraza ale je to tak. a kazdy clovek sa v nasom zivote vyskytne z nejakeho dovodu, bud je nasim zrkadlom, alebo nasim ucitelom, som o tom presvedcena