Ahoj, môžete mi niekto prosím vysvetliť, prečo majú niektorí chlapi pocit, že by žena mala byť tá chápavá, tolerantná, najmilsia, najkrajšia, neviem aká ešte, keď sami stojíte za prd?
Preboha, už mám také nervy na toto, som s partnerom a bohužiaľ spolu nespíme... Trvá to dlhšie, dokedy mam ja zdravá žena čakať, kým sa ten môj dá dokopy, niesom štetka, ale chlapi si vrznu bez príčiny inde, tak prečo to neviem aj ja, sama seba sa pýtam stojí mi tento krypelsky vzťah vôbec za celý ten čas co som doň vrazila? A keby som to spravila bola by som ta špina, ach bože, myslím si, že je určite lepšie byť slobodná, robíte kedy chcete, čo chcete a bodka
Načo?
tak a kto ti za to može ked si sprostá, len ty si za to možeš..
tak sa s nim rozíd a mozes si uzivat kolko chceš... a nik ti to ako slobodnej-nezadanej nebude mat za zle...
Joj mňa ide rozhodiť, keď čítam, ako ju tu už odsudzujete, robíte z nej beštiu.
Neverím, že to táto baba už neskúsila - teda komunikovaťs ním, vyzvedieť sa, v čom je problém. určite ju to trápi, inak by sem nepísala. A určite myšlienky o prípadnom rozchode nemá zo dňa na deň.
Ktohovie, čo je to za kvietok ten chlap. Nie je normálne, že ju odmieta. A príčinu, nech je akákoľvek, by jej mal povedať. najhoršia je tá neistota, možno sa ona cíti, že mu nevonia, že mu nevie vyhovieť, že im to spolu neklape. Ale o tom treba hovoriť!!
Ale tu treba človeka hneď nazvať beštiou, že?
SIMSS, troška sa bráň.
Nepoviem dvakrát, že si to robí sám pred notebookom, keď ty spíš, alebo chytil niečo od inej.
Ešte je tu jedna možnosť a to vážnejšia. Má nejaký zdravotný problém, ktorý nemá nč spoločné s neverou, má strach, bojí sa navštíviť dr. alebo to už spravil a nevie, ako ti to povedať.
Dobiedzaj, dobiedzaj a vyzvedaj narovinu.
Skončiť to môžeš aj neskôr.
Treba hľadať takého ktorý za to stojí .
pavel y t napísal presne :)
Má to nejaký dôvod. Opustiť ľudskú bytosť len preto, že tebe tvoje sebecké pudy hovoria ,,choď,, je trošku zvláštne. Ale dá sa to pochopiť. Láska tam najskôr z tvojej strany nie je prítomná, pretože by si už dávno vedela dôvod. Tvoj partner by s tebou komunikoval.
Asi si Simonka.
Tak, Simonka, tuzba po sexe je normalna. Milovanie je ...milovanie.
Ak sa partnerovi nechce sexovat a milovat uz teraz, tak mu daj papa. Sex este bude treba, ver mi.
Sex je najlepsia vec a dokonca aj v starorbe.... cize pre teba 50 . Ak su partneri zohrati tak to ide. Lebo to uz po tolkych rokoch vedia ako na to a netrva ani to prilis dlho. .
Znie to prilis technicky, matematicky, ale tak to je....
Vy ste ani len poriadne nezacali. Tak si asi si nevoniate,
nebude to fungovat, ziadna chemia.
Ste mladez, chodte od seba a hladajte kazdy v inych vodach,
Vieš o tom, že to, že s tebou partner odmieta sex, môže mať aj nejakú príčinu, napriklad zdravotné problémy partnera?
Veru, najrozumnejšie, čo môžeš spraviť, je rozísť sa s ním. Netolerantná beštia ako ty si nezaslúži ani tyrana...