Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodoba chut na pomstu

Pomstitelka

Pavel y :Nezavidim. Zial, aj ja mam skusenost s prilis dominantnou matkou....aj ked nie mojou,no uplne mi to staci.

Pomstitelka

Tak tych 5 rokov sa zdrziavam pomsty,som zvedava kolko to este potrva kym ma to prejde. Radsej o tom takto verejne nebudem pisat,lebo dotycna osoba,o ktoru ide sa na nete skryva pod roznymi prezyvkami.

helgaJ

tvoja mama je uzasna zenska. Tym kablom ta este mohla svihnut po hlave.
Inak, mame dedka /87/ Dame ich dokopy a pojdeme na pivo.

pavel y

Matka mi pred hodinou vypla televíziu, a to dosť radikálnym spôsobom - odtrhla kábeľ plnou silou zo zásuvky, lebo vraj nemôže spať. Horšie je, že na ňu nemôžem ani nakričať ani sa jej pomstiť fyzicky, pretože má takmer 95 rokov. Ten hnev budem v sebe držať minimálne týždeň...

helgaJ

Mam podobne pocity. Hnevam sa ....a ;;;;MAM preco, pritom sa hnevat nechcem. Bojujem s tym a mam protichodne myslienky. Viem, ze ludia si ublizuju a maju si aj odpustat. To mi je jasne. Ale to je neskutocne tazke. Ked mi kolegyna zabudne doniest bagetu, tak sa hnevam, lebo JA nezabudam... ked..ma...niekto poziada... Na bagetu, kavu a zuvacky sa mozme vyka kat.
Nemozme sa ale vysrat na to, ze sa moja najkamaratka potajme stretava s mojim priatelom. manzelom. mojou laskou.
Aj moj muz tu pise, fakticky sa tu vymiename a je to skvele pre partnerstvo. Akoby sme si nechavali odkazy. Je to liecive.Nemusime o tom ani hovorit.
Toto vsetko vyssie napisane je pravda.
A pomsta.... /aka?/ je udajne sladka. Ale do kedy ? A naco?
Odpustenie je ta cesta.
Myslim, ze tato cesta odpustenim je najtazsia, ale ucinkuje. Len sa k nej znizit. To potrva.

nnnuuu

Vieš, ja ti poviem niečo iné, vymysli niečo iné a nie pomstu. Reagovať možno rôzne, nemusí to byť vždy stále len o tom istom. Nenapísala si ani o čo ide, tak ti ani nikto nemôže poradiť. Keď sa nedá, tak sa nedá. Trochu sa upokoj a porozmýšľaj, S odstupom času sa na veci budeš pozerať isto inak.