Mam 5 rokov chut sa pomstit niekomu. A ze vraj casom veci prejdu.Viete,co si asi o case myslim.................chcem mat uz pokoj.a ano,viem,pomsta nic nevyriesi.
Dlhodoba chut na pomstu
Súhlasím s Maroskom-N, hoci je tomu ťažko uveriť. Netreba brať spravodlivosť do vlastných rúk, lebo sa to vždy vypomstí.
Mas s nejakou cirkvou obzvlast dobru skusenost?
Spoľahni sa Boh to vyrieši, buď trpezlivá a kostolov je viacej treba občas navštíviť aj inú farnosť, iného duchovného.
Kostol som skusala,ale iba je mi tam horsie.Na mna Boh kasle,ci tam chodim alebo nie.Ani stretavanie sa s veriacimi nerobi zazraky,chvilu mam nadej,potom pridem domov a som tam,kde som bola.a takto to ide roky.
Keby si bola rozumná ,nemala by si také problémy , treba si najsť múdreho človeka a v živote sa sním radiť o dôležitých veciach.
Teraz trpíš za svoju nerozumnosť a sťažuješ sa . Radšej sa modli a choď do kostola po dlhšiom čase nájdeš odpoveď aj ako dopadli tvoji vinníci.
Pomstu nechci lebo dopadneš katastofálne!
Raduj sa z každého nového dňa, ktorý Ti Boh požehnáva.
Ja som za svoje chyby uz pykala a dost.mne uz stacilo.
Nie si tu na to aby len tebe bolo dobre ale si tu nato aby si bola užitočná.
Ak sa ti tu nepáči tak choď do kláštora aby sa skrotilo tvoje sebectvo !
Podloziezeme: no jasne,len ako sa toho zbavit hlavne ked sa zdroj nenavisti stale pripomina?teoretizovat je pekne,ale po takom case clovek chce len prax
Viete ludia o tom ze nenavist zplyva na vasr zdravie ?
Pomstichtivy ludia maju casto bolesti hlavy, zaludka, brucha, maju vyrazky na tvari, alergie, zapchu, menstruacne bolesti, bolesti chrbta,.... vsetko je tym ze su vecne napaty a sustredeny na zdroj svojej nenavisti a zavisti ci chuti sa mstit. Niesu uvolneni a radostni len nosia v sebe zlost.
Zdravi clovek je casto ten ktori je uvolneni, neriesi, nezlosti sa, je plny harmonie a pozitivity. Vie sa tesit zo slnka, dazda, vanku, travy, vody, vtactva, hmyzu... hlada to krasne vo svete realnom a drsno.
helgaJ: no nie tak davno som citila podobne pocity,co sa tyka kamaratok ako ty.teraz si so zenami vytvaram radsej vztahy s odstupom a mam pocit,ze je to tak lepsie. A co sa tyka odpustania tak to velmi neovladam a uz ani neverim,ze sa to da.uz nech mi volno skonci nech mam opat falosny pocit,ze ma ta vec netrapi :D