Ahojte. Mam 15 rokov a rozmyslala som ze by som si dala urobit ombre vlasy. Som prirodzene blond a ze by som to zladila s hnedou. Ale nie je na to este priskoro?
Ombre vlasy
nedávaj si nič na vlasy...! ja som si od 15 zacala farbiť a teraz po 15 rokoch pomaly lutujem a neviem sa zbavit farby, stale mam medene odlesky na vlasoch a chcem už svoje..
a aby si vedela "OMBRE" je už OUT!
nosí to už len spodina, teraz sa nosí prirodzenosť,.. nielen teraz, prirodzenou farbou vlasou nikdy nič nepokazíš, ani si nezničíš vlasy...
ja mam svoje tmavu blond popolavu 6.1 , mam medene odlesky otrasne , za boha sa mi to nechce vymyt, pritom ja som si farbila len 2x do roka, ked chytim nervy ze na to nemozem hladieť už..
takze si nefarbi...! lebo budeš plakať ako ja..
Zbytočne si už od teraz ničiť vlasy...Teraz má obré vážne skoro každá baba, ak nie ombré, tak farebné kreácie vlasov, tak buď iná tým, že ty budeš mať svoju farbu a budeš prirodzená. ;-) Pekne si vyživuj svoje vlasy a ak si prirodzená blondína tak buď len rada a peniažky za kaderníka si radšej daj na nejaké pekné oblečenie, alebo prípravky na výživu tvojich vlasov. ;-)
Pekný deň.