Ahojte chcem sa s vami podeliť o moju bolesť , minulý týždeň ma rozbolel zub v pondelok som bol pri zubárovi vyvrtol mi blombu dal mi tam nie čo liečive a že za 2 týždne mi spravy vyplň zuba na 3 deň ma začala bolieť práva strana chrupu spodný aj vrchný bol som znova klepkal mi po zuboch a jeden ma zabolel povedal že buď vyplň alebo zub von lebo je dosť zle na tom tak von !! V noci som dostal silne horúčky bol som za svojou dr, dala mi PN na týždeň v krvy že žiaden zápal nemám tak žiadne antibiotika dnes je tretí deň od vytrhnutia a stále cítim tlak a bolesť ..... Zlé je to že za týždeň mam isť do roboty do DE a aby som tam nešiel s bolesťami mal nie kto podobnú skúsenosť či mi to za 7 dni prejde ? Už nemam nervy a ten zub co ma isť na vyplň citim sem tam v nom pichnutie ale na rengene že žiaden zápal nemam ....
Bolesť Zubu
máš zjavne neschopneho zubára... ! ak ti vybral nerv a dal ti tam tu vypln aby zub uplne odumrel , mna to zacalo boliet po 5 minutach ze som hend sa otocila z polcesty od zubara, lebo som sla zdochnut od bolesti cela celust az do oka mi to vystrelovalo.....sla nazad a musel mi to vybrat a zub musel byt otvoreny, vtedy nebolel... a Ok pootm
tak ti tu vypln mal vybrat..