Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zúfalý z práce

Príspevok v téme: zúfalý z práce
lukasS277

mám iba maturitu a 26 rokov. Pracujem v štátnej správe a zarobím 920 v hrubom a vôbec ma to nebaví a vedúca je ku mne zlá. Všetci spolužiaci majú viac. Je to strašne málo, som z toho frustrovaný. Neviem ako si mám nájsť novú prácu. Koľko sa zarába vo veľkých firmách, ktoré pôsobia aj v zahraničí ?

WHISPER

chod si vyskusat robotu do TN alebo BA automobiliek napr. aj tam budes mat tak 900€ v cistom na SVK viac sotva...!

WHISPER

ked si zufaly z práce tak ju zmen, ved chod do zahranicia, čo ta tu drzí,.. ked mas velke oči... čo mozes ponuknuť ty zamestnavatelovi... niektorí robia na rozdiel od teba fyzicky narocku pracu vo farbikach za minimalnu mzdu ak maju v cistom 420€ su radi..
a ty tuto reveš že máš iba 900... tak asi maš velke oči, nevies hospodariť s peniazmi.. a bude sa ti máliť aj keby si zarobil 5000€

lukasS277

len neviem či je to vhodný nápad lebo čo ak budem potrebovať od nich nejaké zhodnotenie do druhej práce ? Som čítal, že neni moc vhodné nadávať pri odchode aj keď najradšej by som to spravil

nnnuuu

To máš asi pravdu, že sa dnes každý hrá na dôležitého. Už ani jeden blbý telefonát dnes nevybavíš bez toho, aby sa na tej druhej strane niekto nehral na pána. Povedz im, že sú nuly a nech ťa vyhodia, na čo sa s nimi budeš zapodievať?

lukasS277

Je to aj málo peňazí zato, že mi tam robia zle a druhá vec čo mi vadí je, že všetci si tam žijú v nejakom sne akože oni sú najdôležitejší, tvária sa ako tvorcovia vesmíru a to mi strašne vadí. Tak debilných a primitívov som v živote nevidel

milajar

ked nemas problem, tak si ho vyrobis, a co by si povedal na to, ze vysokoskolski vzdelani ludia robia za pasom alebo pri pokladni za menej ako 500 eur?

milajar

ked nemas problem, tak si ho vyrobis, a co by si povedal na to, ze vysokoskolski vzdelani ludia robia za pasom alebo pri pokladni za menej ako 500 eur?

nnnuuu

Do Amazonu prijímajú ľudí, ak vieš jazyky a tak, ale ani tam nezarobíš viac. Kvôli platu by si asi nemal byť zúfalý.