Dobrý bola by som rada keby mi niekto poradil. Takže minulý Štvrtok o 8 mi brali mandle a teraz je tomu už asi 9-10 deň. Mám tam ešte trošku povlakov ale to iba trošku. Bolesti ešte mám ale iba fakt že dosť malé bolí ma to akurát tak pri jedení. Lieky skoro už ani neberiem. A stav je taký že na jednej mandli už povlaky viac-menej nemám a tam ma to aj ešte bolí ale iba na jednom mieste ale na druhej hej ale nie veľa už aj tam mám dosť vela odhalených miest a moja otázka znie podla vás to budem mať na budúci Štvrtok alebo Piatok úplne zahojené ale tak že už ani nebudem vedieť že mi ich brali? Lebo v Piatok oslavujeme 40tku (nie moju) a už to ani nezvládam som fakt že už hladná už som schudla 4kg
Mandle-hojenie. prosím iba tý ktorým ich vyberali
MP má pravdu, ani mňa v nemocnici nešetrili. A klkoktaj si repíkom, na tom lekári trvalo a hodne mi to pomohlo
to bude trvať dlhšie
Jedz normalne ak sa ti da. Hojenie je individualne ale rataj tak mesiac aj dva do uplneho zahojenia. Cim viacej budes jest normalne ttm lepsie sa ti bude hojit pracuje a potraviny oskrabavaju ten biely povlak. Vkude jedz aj zmrzlinu.
Kloktaj alchemilkou aspon 5x denne