Ahojte
Sú tu ženy kt sú hiv pozitívne a maju dieťa / deti?
Bola by som rada keby ste sa minozvali mam zopár otázok. Ďakujem
Nie všetko ok chorá som nebola už pár rokov. Aj ty si pozitívna? Máš deti?
aha pretože viem že ona sa berie aby ochránila dieťa pred infekciou matky. A máš aj nejaké zdravotné problémy či nie?
Tù už beriem dávno :)
nehrozí zrejme ti dajú Truvadu tá sa berie špeciálne v tehotenstve.
Všetko v najlepšom poriadku. Takže "nehrozí" že si to dieťa nakazìm? Zatiaľ ešte plánujeme len si robím kvôli tomuto hlavu
dieťa mať kľudne môžeš... len smelo do toho :) a ako ti vyšli ostatné testy súvisiace s tehotenstvom?
Ja som pozitívna už niekoľko rokov a mam aj terapiu pekne nastavenú. Ja by som iba chcela vedieť či môžem dieťa počas tehotenstva nakaziť. Som pod hranicami a mam vysoké cd3 a cd4
a zistili ti pozitivitu pri tehotenstve alebo to vies uz dlho a mas zdravotne problemy?
Najčítanejšie články
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
6 zdanlivo neškodných návykov, ktoré zvyšujú riziko demencie! Robíte ich aj vy?