Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto si ľahšie hľadá partnera?

Príspevok v téme: Kto si ľahšie hľadá partnera?
trenditup

Pre koho je ľahšie nájsť si partnera?

Ak si žena hľadá partnera, tak jej stačí ak nie je tlstá alebo škaredá (lebo kombinácia oboch) a stačí ak sa na chalana len usmeje, je trochu milá a už ho má....

Zatiaľ čo chlap ak si chce zbaliť nejakú ženu, tak musí:
-byť vysoký
-byť sebavedomý
-byť pekný
-byť silnejší, rýchlejší, šikovnejší než konkurencia
-byť samozrejme zabezpečený, mať dobrý plat, vlastné auto, vlastné bývanie
- musí byť skúsený v posteli, aby mohol ženu urobiť 50x za jeden sex
-musí byť drzý a zlý ale zároveň dobrý a milý
-byť zaujímavý a odlišný od okolia, musí byť na ňom niečo špeciálne
-musí byť inteligentný
-vtipný
-vzdelaný
---------------- a mnoho ďalších vecí

Takže z toho je potom jasne pochopiteľné, prečo je toľko chalanov bez priateľky... Ženy si môžu vyberať a môžu si vybrať aj priemerného ak nemajú inú možnosť, preto vždy niekoho majú... lebo pre baby to predstavuje oveľa menšiu snahu než pre chlapov...

Preto je toľko 20+ ročných panicov, ktorých žiadna nechce. Pritom normálni dobrí chlapci, ale nespĺňajú nejaký jeden bod z tých nezmyselných požiadaviek žien tak už ich nikto nechce. Niektorým sa ale pošťastí, lebo ak baby nemajú inú možnosť tak berú aj takých.
Preto je to toľko chlapov na ocot, zúfalých a bez nádeje na partenrský život - preto, lebo ženy sú náročné a majú debilné požiadavky na chlapov... ani vám nedajú šancu, ak ich oslovíte a nie ste vysoký alebo bohatý, alebo nejak extra výnimočný tak si len pomyslia "že o čo sa snaží chudák"...

Takže preto je toľko chlapov nezadaných... lebo baby sú piče náročné.. a keďže vždy majú viac nápadníkov tak si môžu vyberať...

majusik12

boze je mi smiesne ako muzi pisu ze chcu priemerne baby a po takej dnes ani pes nestekne... dokonca ani uplne obycajny muz co nema moc co ponuknut si nebude hladat seberovnu obycajnu ale tu naj .. aspon sa prosim vas na nic nehrajte... ako mne to je jedno kto si ako zije ale vadi mi ta neuprimnost dnesnej spolocnosti .. kazdy pise ako strasne chce cloveka s ktorym si bude rozumiet hodnotnu zenu ktora je verna a ked ma taku uz po ruke tak aj tak si vyberie stetku... stalo sa mi to a nie raz ...

ModraObloha

Baby, čo by som dal ja za taku šedu myšku.. o ktorej tu pišete.. ja sa dokonca ani nesustredim na tie vymachlene "krasavice" ktore su povrchne.. skôr hladam niečo hlbšie ale smola no.. len raz som jednej podobnej napisal dopis pretože na viac som sa neodvažil a aj tak to dopadlo uplne na nič.. tiež niesom ten typ chalan so zoznamu čo tu pisal autor, preto nechcem byt ani naročný, stačí mi len uprimný vztah a nech to je kusok "hlbšie" nech to neni len stereotyp ale aj nejake trochu duševne a take veci a aj tak smola.. neopuštam sa ani sa nepotrebujem vyplakat.. nevyžadujem ani od baby aby bola namalovana a podobne kraviny skôr prirodzena krása, no proste sa nedarí... len som potreboval sa trochu vyrozpravat.. Ak sa mam vyjadrit k teme tak ani jeden to nema lahké... pretože tak ako su chalani čo su sukničkary ktorí nemaju problem najst si babu tak tak isto aj baby a naopak su baby čo su normalne (taku chcem :D ) a maju problem si najst chalana a chalani zase babu... neviem či je chyba v komunikacii alebo to tak zariadila priroda že proste sa to nedeje asi tak často vzhladom k tomu kolko ludi sa tu na toto stažuje neviem.. nech sa dari ..

medikamentus

Som stara skola.
Spravna partnerka ti skor, ci neskor pride.
Inak, z tych menovanych kriterii som tusim kedysi splnal len
2. Mal som auto a mohol som x krat za noc. Auto uz je
davno kdesi roztavene a manzelku stale boli hlava.

vaporwave

a neptrotirecis si trocha? ked tvrdis ze zeny si maju z coho vyberat a potom tam uvedies zoznam podla kt sa udajne riadia a potom tvrdenie, ze take nieco nesplna uplne cele vela muzov, cize v konecnom dosledku mi z toho vychadza ze si nemaju podla toho zoznamu z coho velmi vyberat :D ja viem tusim vo svojom okoli len o jednom kuse takeho cloveka co by nanho ten zozmam mohol sediet..

tweetie

Trenditup - tak sa nesustreduj na moderne zlatokopky.

Hladaj normalnu holku. Poviem ti tajomstvo: tie normalne zaujima hlavne povaha a to, ako sa chovas, ake mas nazory, ake hodnoty uznavas..., ta normalna si praje, aby si ju mal rad, aby si rad s nou stravil cas napr. turou, na biku..., tie normalne nehladaju ocami a taktiez nehladaju niekoho, kto im je schopny len zaplatit veceru, lebo nema ziadne city v sebe, resp. sa nevie chovat, vyjadruje sa vulgarne (a teda ak sa vyjadruje o zenach vulgarne, tak to uz duplom zabudni) a od zeny ocakava len sex, lebo si mysli, ze ved si to predplatil tou nanutenou vecerou. Tie normalne praveze neohuris tym, ze to budes hrat nato ze podnikas, mas auto a byt a teda ako klasicky zaneprazdneny podnikatel sa jej nebudes venovat, ale ju budes chciet uplatit iba kartou. Na to sada len moderna zlatokopka.

Ale tiez si myslim, ze ak praveze ty hladas iba ocami a ver, ze ta normalna nema potrebu vytrcat z davu, kdezto ta moderna zlatokopka, kt. sa chce zabezpecit, tu potrebu asi bude mat, ved ako by si ju inak ti druhi vsimli, aby si mohla vyberat, tak potom tu mozes pisat odrazok kolko chces. Urcite si pre vlastne dobro prehodnot svoj slovnik a skus hladat normalnu holcinu a nie modernu zlatokopku.

WHISPER

takto... predstav si že poznám tučne špatné ktoré maju dobrych chlapov, dokonca neraz vidím v meste párik že on vymakaný z fitka a ona mala tučna gulička... takže tak... a prečo je to tak, ? tie ženy to maju lahšie v tom že na nich chlapi nepozeraju ako na sexualny objekt,
takže ked si taka najde frajera tak má vyhraté..

zatial čo pekna baba, ktora sa o seba stará má problem si najsť "normalneho" lebo pritahuje len uchylov, ktori ju chcu pojebať..
lebo vidia iba to krásne telo, tvár a to čo má v hlave ich nezaujíma...

**

ale moj zlatý aj keby si spĺňal všetky tie tvoje kriteria, lebo to ty si ich napisal.. tvoj nazor.... tak ajtak by ťa žiadna nechcela koli vyjadrovaniu na ženy:
"lebo baby sú piče"

pokial sa takto bezne verejne vyjadruješ s neuctou o ženách tak sa nečuduj že ťa ziadna nechce...!