Aký máte názor ?

Príspevok v téme: Aký máte názor ?
altar22

Zdravím , mám otázku .. pred mesiacom som mal vyrazeny zub dvojku a teraz zrejme budem potrebovať implantat ... som mladý potrebujem to a je to aj v spoločnosti neestetické, hanbím sa ... chcem sa spytat na váš nazor na implantaty... a celkovo na kliniku Dental Schill Clinic Bratislava ..? aky mate nazor na nich? vedia robiť zuby dobre ? ste spokojný s lekarom ? Dakujem za všetko

medikamentus

Chod k obvodnemu zubarovi a porad sa. Potom chod k sukromnemu a vyber si. Mozno bude schodnejsia
a hlavne lacnejsia cesta urobit mostik. Dobre urobeny ti moze kludne vydrzat cely zivot. Implantat je vacsi zasah do org. Moze ti to hnisat, robit zapaly aj na inych miestach tela. Treba sa poradit.

Dumbledore

Ja si myslím, že vám obom by pomohol mesačný sliz, ale Mesačný princ tu nie je a neviem, že kto vám ho dodá??? Haló?

nnnuuu

Nuž, ja som chcel povedať, že áno, problematika zubnej problematiky a zubnej protetiky je v skutku závažná. Ja o tom viem svoje, ale nebudem prezrádzať detaily, lebo to by sa isto nepatrilo. Moja Dr., psychiatrička, mi povedala raz, že ok, tak a teraz sa Vám pozrieme na Vaše zúbky, ok, súhlasil som. Verím jej, lebo je to predsedníčka komory zubných lekárov, preto moje psychické problémy sú v dobrých rukách a moje problémy odídu ani sa nenazdáte a to vaše pomyselne retenčné centrum Vám aj tak bude na prd. Tak, to som chcel povedať! Tak, na!

nnnuuu

Nuž, možno ti ten zúbok pomôže k lepšiemu životu, ale zober si ľudí ako som ja, mám len dva zuby, jeden ma stále bolí a ten druhý mi slúži na otváranie piva:-( To je horšie než zlé, ale ty mi isto nepodáš pomocnú ruku a nepomôžeš mi, že? Nemáš euro na vínko?