Dobrý deň,
môj problém začal asi cca. 3 týždne dozadu.
Jedno ráno som sa zobudil, a keď som tak "silnejšie" zatvoril oči, počul som niečo ako šuchotanie alebo fučanie v ľavom uchu. Približne po dvoch dňoch to na dva dni prestalo, lenže potom to opäť začalo. Keď to po týždni a pol neprestávalo, zašiel som na pohotovosť, odkiaľ ma poslali ušnému. Keď mi skontroloval ucho, tak povedal, že je všetko v poriadku a poslal ma domov. Do vtedy som ten zvuk počul iba ráno, no po návšteve lekára to počujem neustále keď tak silnejšie zatvorím oči. Prosím o radu, čo s tým mám robiť. Ďakujem.
Prosím o pomoc
Šumenie uchu býva-okolo nás je plno hluku.Povedal žeje to dobre. Možno ti to tam trochu pošprajcoval. Ked si to nebudeš všímať tak to nebudeš registrovať, prejde.
Možeš tam mať nejakého parazita a páči sa mu tam .
Treba to riadne vyšetríť.
Nechcem ťa strašiť ale sú aj také prípady.
Poradila by som navštíviť najlepšie svojho obvodného lekára, ktorý ťa postupne pošle na ďalšie odborné vyšetrenia. Problém nemusí byť v uchu (ako zistil ušný lekár), ale môže byť napr. neurologického charakteru a pod.
Určite to nenechaj tak, lekár vie najlepšie, ku ktorým odborníkom ťa poslať. Ak nepošle, potom o to požiadaj sám. Určite by som šla na neurológiu.
Veľa šťastia.