Bolest pri lopatke,krcnej chrbtice a hvizdanie v uchu

Príspevok v téme: Bolest pri lopatke,krcnej chrbtice a hvizdanie v uchu
Lussi1991

Dobry den chcela by som sa opytat mala som pred pol rokom problem s mocovymi cestami zapalenu oblicku konkretne na lavej strane, ako som ostala na marodke a nemohla som na tej strane lezat zacalo na boliet pri lavej lopatke , krcna chrbtica lava strana a vrazat do laveho bedra, do celej nohy a HVIZDAT v uchu alebo v hlave celej...v nemocnici mi neprisli na nic po magnetickej aj ct od driekovej oblasti nadol, cvievy v krku nemam zuzene vsetky vysledky mam na jednotku...oblicku mam teraz vyliecenu, moc na poriadku, bolesti mierne ustupili aj hlavne vdaka fyzioterapeutke ale este sa vracaju aj s piskanim v uchu ...hlavu mam z toho chvilkami akoby zdutu, prosim Vas viete mi poradit co to moze byt? Mam sedavu pracu, necvicila som ale zacala som s jogou, navstevujem fyzio a pomaha mi to no vracia sa to aj ked uz v mensom meritku...urolog mi povedal ze mat zapalene nervy z tej oblicky ze to je nadlho ...uzivam milgammu, magnezium...nemozem mat vyskocenu lopatku alebo nieco s lopatkou a kvoli tomu mi piskava v uchu a vraza mi to do rebier a nohy? Dakujem moc za odpovede....