Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám to spraviť?

Príspevok v téme: Mám to spraviť?
smoulinka234

Zdravím, prosím Vás o názor na moju situáciu... So snúbencom sme spolu boli 4 roky a rozišli sme sa pred 5 mesiacmi. Dôvod rozchodu nebola nevera ani nič podobné, ale to že sme sa posledné obdobie dosť hádali a on sa rozhodol to ukončiť. Odvtedy sme sa sem tam stretli, iniciatíva bola niekedy z mojej niekedy z jeho strany... Naše stretnutia boli najskôr neutrálne, no neskôr sa tam začali objavovať znovu emócie a boli čoraz intenzívnejšie... Potom navrhol, aby sme sa k sebe vrátili, ale ja som váhala, či je to správne, povedala som mu, že si to potrebujem všetko premyslieť. A tak sa na našom ,,vzťahu" nič nemenilo a naďalej sme boli teda nezadaní, od seba. Po čase som si uvedomila, že mi veľmi chýba, a že s ním chcem skutočne byť a raz si ho vziať. Samozrejme som mu to dala najavo. On sa ale tváril, že nevie čo chce teraz on... Tomu samozrejme rozumiem, ja som takisto váhala... Nechala som mu čas na rozmýšľanie. Ale už to veľmi dlho trvá a ja nevládzem... nevládzem len tak čakať či sa niečo stane, zmení... Pozerám každú chvíľu na telefón, či zavolá, napíše, a stále nič... Keď sa mu ozvem, cítim z neho len takú neistotu, moje city sú jasné, viem čo chcem! Chápem, že potrebuje čas... ale je to už veľmi dlho, a mňa to čakanie každým dňom viac ničí, ubíja... Nechcem stráviť polroka čakaním na niečo, čo možno nikdy nebude... Preto ma napadlo, že by som išla k nemu domov. Býva síce s rodičmi, ale aj tak mi to napadlo :-) Že mu zazvoním, a keď mi otvorí, jasne mu poviem čo k nemu cítim, ako mi na ňom záleží a čo pre neho znamenám... a že chcem, aby bol šťastný, buď so mnou, alebo bezo mňa... Tak nech si vyberie, či ma nechá navždy odísť alebo ma objíme a už nikdy nepustí... Možno si niekto bude myslieť, že je to hlúpy nápad. Ale on keď ma žiadal o ruku, takisto mi dal na výber, áno, nie... A v tom momente som nemala čas premýšľať alebo mu povedať, že si to rozmyslím a potom mu poviem odpoveď... Takže si myslím, že aj ja si zaslúžim poznať to jeho ÁNO alebo NIE.

PatMat_Igorko

je to tak, ako pisu nizsie.. ak by mal ozajstny zaujem, netrvalo by to tak dlho. Mal kopec casu na rozmyslanie, ale zrejme uz stratil zaujem. Nechces si priznat, ako to vlastne je. Posledne "ultimatum" este zrejme ma zmysel, ale chodit za nim a hodit sa mu okolo krku ti asi neodporucam. Muzi zvacsa nepotrebuju dlhodobo analyzovat, premyslat.. on sa len zrejme boji ti znova zlomit srdce, alebo ta ma az tak na haku, ze mu za odpoved ani nestojis.

tigrica112

WHISPER má pravdu !
Si myslíš, že keď prídeš k nemu domov, zazvoníš mu pri dverách a vyznáš mu svoje city sa ti hodí okolo krku ? Budete sa brať a budete šťastná rodinka ?
On veľmi dobre vie, že čakáš na jeho rozhodnutie ... To, že sa mu prídeš opäť núkať nič nezmení...
Keby chce už dávno sa ti ozve ..Pretože chlap, ktorý miluje je schopný urobiť toho veľa...Chlap, ktorý má na háku má na háku...
Chlapi niesú ako ženy, že čakajú, analyzujú....
Čiže odpoveď už máš, len ty ju nechceš prijať....

WHISPER

takto... 4 roky spolu, to ste akože spolu ani nezili, neviete či vam to bude fungovať...,?
dalsia vec byva s mamičkou a tatkom...? WTF?!
a to takeho si chceš zobrať? a bývať budete kde? v jeho detskej izbe...?
najprv ma zabezpečiť bývanie a až potom sa ženiť aby svoju nastavajucu mal kde nastahovať... ako sa postara o rodinu..?
a že ste rozidení 5 mesiacov, on ťa ma u riti, zistil ze poziadat ta o ruku nebol dobry napad a vyhovuje mu fulservis u mamičky a tatka...
takže neponižuj sa, maj svoju hrdosť, žena nemá doliezať za chlapom,.. ak by chcel tak by za tebou bol prisiel.. ale ako píšem ma ta u riti..!

Lollka

Podla mna je to dobry napad ist k nemu a ziadat jasne vyjadrenie, ano alebo nie. Aj keby to bolo nie tak je to urcite lepsie ako zit v tejto neistote. Nebudes nanho snad rok cakat kym si to premysli.

Bubliii

Neviem, či nutne treba chodiť k nemu domov.. ale určite by som sa odhodlala na posledný rozhovor. Presne ako ty píšeš, či áno alebo nie. Za posledných 5 mesiacov hádam mal čas si to premyslieť.
Nechcem ti brať ilúzie, ale musíš sa aj ty duševne pripraviť na obe možnosti. Ak áno - chcem si brať človeka, čo sa so mnou už raz rozišiel? Ak nie - buď pripravená aj na takúto odpoveď. Lebo už to, že sa 5 mesiacov v podstate neozval naznačuje, že mu nechýbaš asi až tak veľmi, ako by si si myslela. Inak kamoške sa stalo toto isté ale po 8mich rokoch.. tiež chcela áno/nie a dostala nie.. a to boli aj zasnúbení ale podľa mňa to bol klasický prechodený vzťah..
Každopádne držím palce, aby to dopadlo ku spokojnosti oboch.