Ahojte!
Nájdu sa tu nejakí nadšenci pre MBTI, typológiu alebo psychológiu všeobecne?
Už roky som aktívna na anglických fórach personalitycafe, typologycentral a The16types, ktoré sa všetky zaoberajú Jungovou psychológiu a teóriou osobnosti. Celkom ma prekvapuje, že niečo také neexistuje v slovenskej ani v českej verzii. Preto som dostala nápad založiť České a slovenské fórum pre MBTI.
Samozrejme si uvedomujem, že administrácia takého fóra je pre jedného človeka príliš veľa a preto hľadám dobrovoľníkov, ktorí by sa chceli aktívne podielať na jeho riadení.
Koncept fóra mám zatiaľ približne premyslený, v prípade záujmu vám môžem poslať link. Bude obsahovať fóra a subfóra do ktorých môžu užívatelia prispievať.
Úvod, MBTI, Enneagram ďalej rozdelený podľa rôznych typov, všetkých 16 typov MBTI má vlastné subfórum, Socionics, a testy rozdelené na psychologické a zábavné, posledné sú linky na zaujímavé čítanie.
Neskôr by som chcela voľne preložiť existujúce anglické texty. Definície typov nie len MBTI, ale aj Enneagramu, Socionics a Jungových funkcií by som chcela mať preložené do slovenčiny a češtiny.
Fórum má spájať ľudí so záujmom o psychológiu a slúžiť ako príjemné miesto na konverzáciu a interakciu s rôznymi typmi osobnosti.