Moj priatel ma kamaratku ktoru nenavidim o mesiac sa mame brat a ja neviem co mam robit lebo on ju chce mat na svadbe ale ona je taka ze aj predomnou by ho bola schopna pretiahnut tvari sa ze je naj super iba kamaratka ze ma ma strasne rada a velmi nam to praje ale ja jej neverim ani nos medzi ocami kazdy vie aka je a coho je schopna preto som zakazala aby ju pozval ale chcem aby bol stastny a mal tam ludi ktorych ma rad prosim pomoc co mam robit mam ho nechat nech ju pozve a ja budem mat pokazenu svabbu alebo mu to zakazem a budeme stastni
zle dievca
No uz ked teraz mate medzi sebou take nedorozumenia tak neviem....
na zaklade coho si myslis ze nieco medzi nou a tvojim frajerom nieco je?
Popis jej spravanie voci nemu a tebe ulavi sa ti len sa vyrozpravaj...
na tvojom mieste by som mu zakazala pozvat ju na svadbu,netreba riskovat ze vam skazi svadbu
Si ziarliva. Keby chcel - berie si ju a nie teba
Zruste celu svadbu. Ste nezrele osobnosti. Iba vyhodite peniaze
do vzduchu
presne ako píše Lollka, mala by si zvážiť či si ho zobrať,
ak máš tušáka že s nou trávi sexi chvílky, ona ti to mozno nepriamo aj naznacuje no ty to odmietaš vidieť, no a je jasne že tvoj drahý nemá gule na to aby sa ti priznal ze ju pretahuje...... a ideš si ho brať len preto že sa zmení... tak si na omyle, po svadbe si budu užívať dalej, tak ti v hlave vznikne myslienka že ked budete mať decko sa zmení... ani vtedy sa nezmení, kym ty budes sa s bruchom ledva hýbať on si bude užívať s nou... a nakoniec skoncis ako rozvedena, zufala mamička..
Mala by si sa upokojiť a brať ju len ako spestrenie programu, pravdepodobne ti ten "program" spestrí aj v budúcnosti, ale s tým už isto rátaš vopred, že?
No ak sa nejaka snazi pred mojimi ocami pretiahnut mi priatela a on to nijak neriesi a este ju povazuje za najlepsiu kamaratku tak to by som si premyslela ci si takeho chlapa chcem vobec zobrat.
Ak s ňou máš vyslovene problém tak za mňa určite nie..Čo má čo na mojej svadbe hľadať takáto baba ktorú neznesiem.. Ale ak si len ty škaredšia a preto žiarliš, no čo ti poviem...v tom prípade si to musíš rozmyslieť sama