Zdravím.. Chcem sa spýtať,čo si myslíte o samovražde.. Je to vykúpenie sa? Čo sa stane? Kde skončím?. V mojom živote sa toho stalo veľa. Veľa som si pretrpel,smútil som a doslova len prežíval deň za dňom. Čakal som na nový deň s tým,že som čakal či sa niečo nestane. Nebavilo ma to neustále trápenie sa. Bez lásky.. Stále sám.. Pocit,že ťa nikto nepotrebuje.. To je to,čo ma sprevádza už dlhý čas.. Rozhodol som sa s tým niečo spraviť. Ukončiť to trápenie.. Zaujíma ma Váš názor.. Pôjdem do pekla? Pôjdem do neba? Budem mať pokoj.. Alebo sa zomňa stane bludiaca duša? Ďakujem za odpoveď
Samovražda=oslobodenie??
Mal som sen,mal som cieľ.. Mojím snom už od mala bolo stať sa vojakom. Chcel som byť u armády.. Stalo sa. Pracujem už 8 rokov v armáde. Mojím druhým cielom,bolo nájsť si ženu.. A mať s ňou deti. Chcel som rodinu.. Ženu som si našiel.. Ale opustil ju.. Dozvedel som sa že plakala,že sa bála.. A ja som s tým nemohol žiť.. Môj cieľ,bol zároveň mojím snom. Ale poslednú dobu ma nič nebaví,nič ma nezaujíma.. Mám len depresie a trápim sa..
Yondaime - Čítala som o tom článok a bolo a písalo sa tam, že keď si zvolíš smrť - diabla, je to také, akoby si chcel ostať s diablom, takže pôjdeš do večného zatratenia.
V každom prípade uškodíš iba sebe.
A na zdravotné problémy sa nepokúšaj ani náhodou vyhovárať, to v konečnom dôsledku nebude zaujímať nikoho!
Ja ti poviem niečo trochu odľahčene, som trochu ovplyvnený západnou mentalitou, tou, ktorá sa tam považuje za normálne myslenie:-) Tak na rýchlo ti to vysvetlím. Jej podstata je v tom, že si vyberieš nejaký odbor a v ňom sa najprv snažíš patriť medzi najlepších, keď to dosiahneš, tak ideš samozrejme ďalej a chceš byť najlepší. Proste to chceš natrieť všetkým. To sa považuje za normálne, ale o páchaní samovrážd som ešte nepočul:-) A nemysli si, že ide len o peniaze. To je podstatné až v druhom rade:-)
Už keď si prežil toľko toho zlého, tak by si už mal prežiť v budúcnosti niečo pekné a pod. Už si si vytrpel dosť. Tu na Zemi zvyčajne žiadne utrpenie netrvá večne, možno niekoľko rokov, ale potom už bude dobre. Uvidíš. Raz si hore, raz si dole. Keď je niekto dole, tak to ma hneď riešiť samovraždou? Však práve vtedy máš v sebe zmobilizovať všetky sily a bojovať ako lev. Okrem toho, ty si sa zameral len na jednu vec a tie ostatné pekné momenty si prehliadol, že? Už len to je pekné, že ráno vyjde Slnko, že v noci vyjde Mesiac, že máme trebárs štyri ročné obdobia:-) Že si dal niekto tú námahu, že ti dal život.