Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo s takým priateľom?

Príspevok v téme: Čo s takým priateľom?
Sa_lome1

Nezvyknem písať do rôznych diskusií, ale momentálne situáciu inak riešiť neviem, preto vás prosím o vaše názory, príp. skúsenosti.
Na začiatku VŠ som sa spoznala s priateľom (pred 2 rokmi), ktorý mi prišiel ako skvelý chalan. Pomáhali sme si, vymieňali skriptá, občas zašli niekam, ale nikdy sa náš vzťah nevyvinul do niečoho vážnejšieho. Po 2 rokoch som dostala ponuku na zahraničnú stáž, tak som ju prijala. Vycestovala som v máji, ale boli sme v kontakte prostredníctvom FB, mailu. Teraz mi už začal semester, okrem toho chodím do práce a nestíham byť toľko na FB a z toho pramení aj náš problém. Počas leta mi on odpisoval raz za 3 - 4 týždne, mal povinnosti, ale ja som to brala v pohode. Teraz nestíham ja, ale každý deň mi píše blbé maily, správy na FB, že si myslel, že sme kamaráti a pod. a prečo neodpisujem. Má toto podľa vás vôbec zmysel? Okrem toho mi napísal, že určite niekoho mám a pod.. Ja som s ním nikdy nič vážne nechcela mať, boli sme iba priatelia, tak si toto neviem vysvetliť. Ako to riešiť?

WHISPER

tak ked tu píšeš že si s nim nič vazne nechcela mať, nepíšeš či si mu to hned na zaciaktu povedala... niečo v zmysle "že budete len kamosi s vyhodami"

píšeš na zaciatku prispevku o nom ao o priatelovi ...ani sama nevieš čo chceš!

ked nemáš ani čas tak mu rovno povedz nech si nerobi nadeje a hlada si priatelku inde... ze ty vztah nechces ani na to nemáš čas a vybavene...