Bio kozmetika

Príspevok v téme: Bio kozmetika
Vaness712

Ahojtee :) chcela by som sa s vami len podeliť o moju skúsenosť. Posledný čas mi nadmerne vypadávali strašne vlasy. Najskôr som tomu nepripisovala nejaký dôraz, ale keď moje vlasy boli doslova všade, začala som sa o seba viac zaujímať. Bola som aj na krvných testoch a vyšlo mi, že môžem mať oslabenú imunitu. Začala som si googliť čo by mohlo pomôcť a natrafila som na Ave Natura Elixír. Moji milí, som nadmierne spokojná. Myslela som si, že problém je vypadávanie vlasov, ale v skutočnosti bola príčina niekde inde. Užívam Elixír už vyše mesiaca každý deň a začínam na sebe pozorovať pozitívne zmeny. Toto nie je recenzia a nikto mi za ňu naneštastie neplatí, ale mala som potrebu sa tejto kozmetike odvďačiť aspoň takýmto spôsobom. Ave Natura Elixír je 100% prírodný roztok a zároveň tak silný antioxidant. Pamätajte prosím, že vypadávanie vlasov je len signálom, že niečo nie je v poriadku. Ak chcete vedieť osobnejšie skúsenosti, rada sa o ne podelím alebo si o tom naštudujte na stránke z kade som objednávala. ave-natura.sk Ja som sa o tomto pre mňa veľkom zázraku dočítala na sme.sk, kde o ňom písali. A teraz možno pomôžem ja vám :)

man01

tiez mam skusenost, mne pomohol elixir ave natura odstranit alergiu co mi nepomohlo predtym nic...neuceritelne aj pre mna sameho. takze viem o com hovorite, je to super