Ahojte,
chcel by som sa s Vami podeliť o to ako som sa zbavil akné. Sám viem aké je to ťažké žiť s tým a navyše, keď nič nezaberá a my sa tak snažíme.
Vyskúšal som radu prípravkov a bol som vždy disciplinovaný pri ich používaní.
Ak s tým trpíte fakt už roky a máte aj za hranicou puberty už dávno, tak sa zverte do rúk kožnej lekárke a tým najsilnejším liekom. Najprv som odmietal, že je to chémia, ale už som aj zabudol aké je to mať vyrážky. Pleť mám čistú a nemusím klopiť zrak do zeme, prípadne sa vyhýbať osvetleným miestam, aby to nebolo ešte viac vidno.
Pomohol mi ISOTRETINOIN, ktorý som používal 9 mesiacov. Prvé 3 mesiace boli ťažké, lebo sa Vám to začne čistiť a všetko ide na povrch, Mne to trvalo 3 mesiace, ale čital som aj , že niekomu 1,5 mesiaca. Je to individuálne.
Chodíte raz do mesiaca na kontrolu a na krv či je všetko okej.
Skvelé je, že potom sa to krásne zlepšuje a vy sa citíte psychicky aj fyzicky čoraz lepšie. Treba iba ustáť tie prvé týždne, alestojí to zato, keď potom budeme mať pleť krásne čistú. Vedľajšie účinky som mal neustále suché pery, ktoré si balzamujete a treba si krémovať aj ruky, lebo začnú byť suché. To je všetko čo som musel robiť a dnes takmer 4 mesiace po liečbe mám krásnu pleť a môj život sa zlepšil. Som sebavedomejší a našiel som si aj skvelú priateľku. Nikdy sa netreba vzdávať. Mal som akné 12 rokov a viem čo je to žiť s ním, preto som Vám chcel napísať svoju skúsenosť . Držím Vám palce a budem rád , keď sa dočkáte čo najskôr toho dňa, keď sa toho zbavíte. Never give up