Akútna pomoc

Príspevok v téme: Akútna pomoc
sophieeee

Dobrý večer. Už asi od siedmej mám úzkosť, srdce mi bije ako divé. Hrám hry, počúvam pesničky, tak ako vždy, ale neviem sa ukľudniť. Nejaké rady? Už fakt neviem čo mám robiť a mám pocit, že mi srdce exploduje. Čo pomáha na odreagovanie sa? Problémy s úzkosťou nemám veľmi často, ale sem tam mám z toho také nervy že až. Psychickú poruchu tiež nemám, iba nejaké jazvy na srdci zo smrti blízkych.

sophieeee

Našťastie to potom prešlo, ale mala som obavy, keď to trvalo niekoľko hodín. Aj tak vďaka všetkým ochotným :)

nnnuuu

Marosko-N, a podľa teba tak vyzerajú zdraví ľudia ako vyzerajú oni? Nuž, neviem, neviem, ale tak zdravý človek isto nevypadá:-)
www.youtube.com

nnnuuu

Marosko-N, veriť v liečivú vodu, že sa vďaka nej človek uzdraví, je ťažký okultizmus, ktorý vedie zákonite človeka do pekelných ohňov. Nuž, ty si si vybral, je to tvoja cesta!

nnnuuu

Ak je problém so srdiečkom alebo tlakom, tak si ten teplý kúpeľ radšej nedávaj. A čo sa týka tých hier, tak to môžeš mať aj z toho, lebo tam isto niečo prežívaš, počas hrania a vkladáš sa do toho takisto aj mentálne.

sophieeee

Dnes som celý deň bola vonku a úplne v pohode, väčšinou hry a hudba zaberú, dnes nič. Na pohotovosť sa asi teraz trepať nebudem, dám si teplú vaňu a pôjdem si čítať, snáď všetko bude v pohode... :(

nnnuuu

Asi by si nemala v takom stave hrať hry, ale lepšie by bolo, keby si išla na pohotovosť. Môže byť všetko možné a neoplatí sa riskovať život.